hirdetés

Gyuricza Éva bocsánatot kérne Nagy Ferótól!

Az X-Faktor ezüst jelmezes versenyzője már megbánta, hogy beszólt a zsűrinek. A továbbjutása múlt rajta!

 

Önjelölt sztárokból természetesen az X-Faktor második részében sem volt hiány. De azt nem gondoltuk volna, hogy akad majd egy újabb versenyző, aki tovább halad az Eva Urbin által kitaposott ösvényen. Tévedtünk. Betoppant egy újabb elégedetlenkedő "előadóművész", Gyuricza Éva, aki felháborodásában meg sem várta a zsűri véleményét, helyette Nagy Feró teljes zenei munkásságát firtatta.

 

 

Az ominózus versenyző produkciójában nem is az énektudás hiánya, vagy a hatvanas évek bizarr sci-fi filmjeinek jelmezeit idéző hacuka okozta a legnagyobb megdöbbenést, hanem az, hogy rekordidő alatt dobta el az esélyeit a továbbjutásban. Éva, Samantha Fox - Touch me című dalával próbálkozott, majd miután végzett előadásával, valamit félreértett és kiborult nála a bili. 

Éva az After X-ben Ördög Nórának elárulta, hogy mi okozhatta azt a félreértést, ami az X-Faktoros pályafutásának a végét jelentette. Kiderült, hogy az ezüst jelmezben pompázó énekesnő amolyan nőpárti és azt hitte, hogy Feró leszólja az ő személyes kedvencét, Samantha Foxot. Ettől szinte teljesen elborult az agya, és annak ellenére, hogy a zsűritag már kimondta az igent, belekezdett a szitkozódásba.

A tehetségkutatóból kiesett versenyző azt is bevallotta, hogy utólag már bánja a kirohanását, és nagyon sajnálja az egészet. Különösen Feróhoz intézett sértéseit szégyelli, ezért a CoolTV After X című műsorában üzent a népszerű rockernek: "Üzennék neki, hogy nagyon sajnálom, hogy félreértettem őt és mondtam neki sokmindent, amit nem kellett volna - bár ő is mondott nekem sokmindent, amit szerintem ő is megbánt - és szerintem mindketten megbántuk, ami elhangzott kettőnk között." - mondta bánkódva Éva.