hirdetés

Divízió I-es jégkorong-vb a Sport TV-n

A jégkorongsport kedvelőit már hetek óta foglalkoztatja a kérdés: vajon sikerül kiharcolnia a feljutást a magyar válogatottnak a divízió I-es világbajnokságon?

 

Ehhez a Kevin Primeau irányította csapatnak bravúrt kell végrehajtania, hiszen olyan kiváló együttesek közül kell legalább négyet maga mögé utasítania, mint a japán, az ukrán, a szlovén, az osztrák és a brit.

A Sport1-en és a Sport2-n mindenesetre végigizgulhatjuk az összes mérkőzést, hiszen a két csatorna Magyarországon egyedüliként élőben közvetíti a ljubljanai vb valamennyi magyar érdekeltségű meccsét.

 

A Sport Televízió a közvetítések mellett minden találkozóhoz tizenöt perces felvezető műsort is készít, helyszíni riportokkal, interjúkkal, esélylatolgatással, háttér-információkkal, elemzésekkel. A helyszíni kommentátor Engyel István lesz, munkáját a Sport TV állandó szakértője, az egykori kapus, Spiller István segíti majd.

A budapesti stúdióban többek között két egykori klasszis, Ancsin János és Balogh Tibor lesz a nézők segítségére, az első, Japán elleni kulcsmérkőzés előtt pedig a világbajnokságokról csaknem két évtized után először hiányzó Palkovics Krisztián is megszólal.

 

A magyar válogatott vb-mérkőzései és a közvetítések időpontjai:

Magyarország-Japán (04.15., 12:30) Sport1
Magyarország-Ukrajna (04.16., 12:45) Sport1
Magyarország-Szlovénia (04.18., 19:45) Sport1
Magyarország-Ausztria (04.19., 16:15) Sport1
Magyarország-Nagy-Britannia (04.21., 16:15) Sport2