hirdetés

Az éden titkai 93-96. rész tartalma

Az éden titkai 93-96. rész tartalma

 

2012.05.29., Kedd 13.10 - 93. rész

Marilia jelenetet rendez a kórházban, gyilkosnak nevezi a nővérét és a társaság többi tagját is hibáztatja Nikolasz helyzetéért. Lukasz kikíséri a kórházból és megpróbálja megnyugtatni, majd később Manosz is beszél vele. Marilia Evával kapcsolatban hajthatatlan, csak Nikolasz miatt aggódik. Nora bemegy a börtönbe Sztelioszhoz és egyezséget ajánl neki.

2012.05.30., Szerda 13.10 - 94. rész

Petrosz még nem hajlandó elárulni sem az unokatestvér, sem az apa nevét, de megkéri Lukaszt, hogy készítse fel a többieket, mert a bejelentés bombaként fog robbanni. Lukasz és Nora ebből arra következtetnek, hogy az unokatestvér az ismeretségi körük egyik tagja, és a figyelmük Szteliosz felé fordul. Eva meg van győződve róla, hogy a kapcsolatuk Manosszal végre rendeződik, és akkor elmondhatja neki, hogy Marilia a lánya.

2012.05.31., Csütörtök 13.10 - 95. rész

Nikolaszt leveszik a lélegeztető gépről, mert az állapota javul. Daphne nagyon örül, amikor megtudja, hogy Nikolasz jobban van. Eva és Manosz megbeszélik a nézeteltérésük okát, és látszólag ismét szent a béke közöttük. Petrosz megpróbálja felkészíteni a családját és Manoszt a megdöbbentő hírre, amit hamarosan közölnie kell velük, de csak azt éri el vele, hogy Amalia idegesebb lesz, mint valaha.

2012.06.01., Péntek 13.10 - 96. rész

Lukasz, mivel azt hiszi, hogy Szteliosz Iliasz fia, megpróbálja lebeszélni Norát a bosszúról, de a lány nem hajlandó feladni a tervét. Lukasz és Nora úgy döntenek, hogy mindenkinek jobb, ha nem derül ki, hogy Szteliosz az elveszett unokatestvér, ezért megpróbálják Manoszt lebeszélni arról, hogy tovább kutasson.