hirdetés

Marichuy - A szerelem diadala - 70-74. rész tartalma

Marichuy - A szerelem diadala - 70-74. rész tartalma

 

RTL Klub 2012.06.04., Hétfő 16:15 - 70. rész

Dona Milagros, Cruz és Don Napo egy pillanatra sem akarják magára hagyni Juanjót, aki az utcán élve az alkohol rabja lett. Cruz lovagolni viszi Fernandát, hogy a lány kissé megfeledkezzen a családi problémákról. Bernarda nem árulja el Marichuynak, kik voltak a szülei, de azt állítja, az anyjának útban volt, ezért kirakta az utcára. A lánynak nagyon fáj, hogy nem kellett a szüleinek.

RTL Klub 2012.06.05., Kedd 16:15 - 71. rész

Victoria felkeresi dona Bernardát, de az asszony nem hajlandó elmondani neki, hogy ki a lánya. Fernanda nem engedi, hogy Cruz segítsen neki felülni a lóra, de rosszul teszi a lábát a kengyelbe, a ló megbokrosodik és vágtázni kezd. Marichuy munkát talál egy étteremben, ahol egy nap Juan Pablo atya eszméletlenül találja őt.

RTL Klub 2012.06.06., Szerda 16:15 - 72. rész

Bernarda tajtékzik a dühtől, amikor megtudja, hogy fia arra készül, hogy feladja papi hivatását, hogy mindenben lánya támasza lehessen. Ximena próbálja rávenni Victoriát, hogy rúgja ki Cruzt, amiért nem vigyázott Fernandára, de a lány védelmébe veszi a kertészt. Jeronimo atya azt tanácsolja Juan Pablónak, hogy kérjen engedélyt a püspöktől papi hivatása szüneteltetésére.

RTL Klub 2012.06.07., Csütörtök 16:15 - 73. rész

Victoria felkeresi Juan Pablót, és követeli, hogy mondja el neki, ki a lánya, de a férfi nem szegheti meg a gyónási titoktartást. Ximena sikertelenül próbálja visszaszerezni Guillermótól a parókát és a kabátot, amit Linda meggyilkolásakor viselt. Juan Miguel kijelenti, hogy anyja akarata ellenére is elválik és feleségül veszi Marichuyt.

RTL Klub 2012.06.08., Péntek 16:15 - 74. rész

Ximena könyörög Victoriának, hogy segítsen megakadályozni, hogy Juan Miguel elváljon tőle. Juan Pablo felkeresi Juanjót és ráveszi, hogy hagyja abba az ivást, és menjen vissza dolgozni. Victoria felkeresi Marichuyt és megkéri, hogy győzze meg a fiát, várjon a gyermek születéséig a válással. Alacran és Rodolfo benzint locsolnak szét abban a házban, ahol Marichuy lakik, és dona Bernarda felgyújtja az épületet.

Képek a szereplőkről: Maite Perroni és William Levy