hirdetés

A gyanú árnyékában 94 - 98. rész tartalma

A gyanú árnyékában 94 - 98. rész tartalma

 

Magyar dokureality-sorozat

 

2013.01.07., Hétfő 17:15 - 94. rész - Az anyám leszúrt egy betörőt!

A Keresztes család Csepelen él egy kis családi házban. Amióta az apa, Keresztes János, az egykori pék, porckorongsérv miatt elveszítette a munkáját, az iskolázatlan anya, Erika tartja el a családot - állítólag egy telefonos ügyfélszolgálatnál dolgozik. Amikor Katalin, a lányuk hazamegy a következő látvány fogadja: rendőrség, véres kés és egy letakart holttest. Jánost egy rendőr kérdezgeti. Erika csapzottan néz ki, akit éppen letartóztatnak. Erika azt vallotta, hogy ismeretlen betörővel szemben védekezett. Azonban a szomszéd vallomásából nem ez derül ki, szerinte Erika és a betörő ismerhették egymást. Az anya börtönbe kerül. Katalin és testvére, Robi tudni akarják, hogy mi történhetett valójában és nyomozásba kezdenek. Elmennek anyjuk munkahelyére, de kiderül, hogy ott már régen nem dolgozik. A gyerekek nem értik a helyzetet. Akkor anyjuknak honnan volt pénze és miből tartotta el egyedül a családot, ha nem dolgozott? És ki az ismeretlen betörő?

2013.01.08., Kedd 17:15 - 95. rész - A férjemet gyilkossággal vádolják!

A háztartásbeli Bodó Zsuzsanna második férjével, a taxisofőr Jánossal és az első házasságából származó 16 éves lányával, Rékával él együtt Rákospalotán. Egy nap az anya szépen felépített világa összeomlik, amikor a postaládában egy levelet talál, rajta ügyészségi pecséttel. Zsuzsa azonnal felbontja a levelet. Biztos abban, hogy Jánosnak és neki nincsenek titkaik egymás előtt. A levél tartalma azonban teljesen földhöz vágja Zsuzsát: Jánosnak a rendőrséggel akadt dolga, nem is akármilyen! Jánost gyilkossági üggyel kapcsolatban akarják kihallgatni! Ezzel kezdetét veszi a zuhanórepülés. János azt állítja, hogy nem tudja, miről van szó. Zsuzsa azonban lassanként elveszíti a férjébe vetett bizalmát. Azt sejti, hogy viszonya lehetett azzal a nővel, akit megöltek. János azonban mindent tagad.

2013.01.09., Szerda 17:15 - 96. rész - Kitől terhes a lányom?

Kuti Zsuzsa háziasszony, a KRESZ-oktatóként dolgozó férjével, Dezsővel és fiatalabb lányával, Adriennel egy szép kis házban él Budapesten. Adriennben sok örömüket lelik, azonban idősebb lányuk, a 19 éves Aliz már serdülőkora óta sok szomorúságot és gondot okoz nekik. 17 éves korában elköltözött otthonról, rossz társaságba keveredett, kétes alakokkal teremtett kapcsolatot, aztán maga is bűnözővé vált. Több mint egy fél éve megszakította a kapcsolatot a szüleivel, azóta a család próbálja azt a látszatot kelteni, mintha teljes harmónia lenne a családtagok között. De a látszat csal. Habár Aliz neve már csak ritkán hangzik el, mindegyik családtag a maga módján tovább őrlődik miatta. Az anya, Zsuzsa szinte belepusztul az aggodalomba. Aggodalma nagyon is jogos, ahogy az hamarosan be is bizonyosodik. Az elszökött lány két év múlva váratlanul hazaállít, kiderül, hogy a 19 éves lány terhes és segítségre van szüksége, mert barátját elhagyta és terhességét sem veszi komolyan. Édesapja Dezső nem fogadja lányát jó szívvel, legszívesebben kitenné lakásából a mindig balhés Alizt, de az anya küzd férje ellen, mert nem szeretné újból elveszíteni nagyobbik lányát. A viták apa és lánya között szinte mindennaposak. Főleg, mert Alizból csak nagyon nehezen lehet bármilyen információt kihúzni, nem beszél, titkolózóik, még a gyermek apja is kérdésessé válik. De Aliz terhessége nem minden, a kismamát egy rettenetes titok nyomasztja.

2013.01.10., Csütörtök 17:15 - 97. rész - Ki akarják készíteni a családomat!

Rosner-Balogh Anna a férjével Rosner Ákossal a XI. kerületben él. Kicsit több mint egy éve házasok és nagyon boldogok, mert Anna öt hónapos terhes. De egy este, amikor hazafelé tartanak egy ismeretlen megtámadja és megfenyegeti Annát. A tettes tudja Anna nevét, egyértelmű, hogy célirányosan őt akarta megtámadni. Anna, aki virágosként dolgozik, először Berend Márkot gyanúsítja, legjobb barátnőjének, Júliának expasiját. A férfi ugyanis Annát teszi felelőssé azért, mert barátnője elhagyta. De Márknak alibije van. Anna továbbra is érzi a fenyegetést, úgy érzi, hogy követik. Hogy ne essen teljesen pánikba, és hogy ne okozzon kárt születendő babájának, elhatározza, hogy megnyugszik végre. És akkor Ákos lesz az, aki hirtelen hisztérikusan elkezd aggódni miatta és nem akarja, hogy a nő egyedül elhagyja a házat. Anna nem érti férje viselkedését. Majd egy ismeretlen egy busz alá löki Ákost, aki súlyos sérülésekkel kórházba kerül. Se Ákos, se Anna nem érti, hogy ki, és miért akar az életükre törni.

2013.01.11., Péntek 17:15 - 98. rész - A halott férj visszatér!

Hanák Edit boldogan él második férjével, Tamással és két gyermekével, a 13 éves Márkkal és a 14 éves Nórával. A gyerekek vér szerinti apja, Szentkuthy Attila, aki nyolc évvel ezelőtt halt meg Thaiföldön a többszázezer halálos áldozatot követelő szökőár-katasztrófában. Attila nem turistaként tartózkodott a távol-keleti országban: sokmilliós adótartozása, és a számviteli fegyelem sokszoros megsértése miatt a Központi Nyomozó Főügyészség üldözte. A halott férj életbiztosításának köszönhetően felesége kifizethette hiteleik egy részét, és cégük tartozásait. Egy évvel később Edit megismerkedett az autószerelő-műhely tulajdonos Tamással. A férfi betöltötte az Attila halála után támadt űrt: nagyszerű férj és pótapa vált belőle. A közeli napokban azonban Edit megdöbbentő hírt kap: halottnak hitt Szentkuthy Attilát a Liszt Ferenc repülőtéren letartóztatták, amikor hamis útlevéllel próbált belépni az országba. Edit megdöbben, amikor megtudja, hogy halottnak hitt férje, mégis életben van és azonnal börtönbe is került. Edit fél, hogy mi lesz, ha gyerekei megtudják az igazat és mennyiben változtatja meg boldog életét, hogy exférje visszatért.