hirdetés

Acu hercegnő - 21-25. rész tartalma

Acu hercegnő - 21-25. rész tartalma

 

 

2013.02.04., Hétfő 15:50 - 21. rész - Egy feleség harca

Acu hercegnő folyamatosan tépelődik a nemrég látottakon, de hiába várja, férje nem látogatja meg az óokuban. A sógun édesanyja, Ikusima és legfőbb udvarhölgyei társaságában megvitatják, hogy vajon mivel tudná az ifjú feleség magára vonni ura figyelmét. Acu hercegnő végül nyíltan kéri Ijeszadát, hogy látogassa meg. Férje fel is keresi, de ismét csak meghökkenti őt egy különös kijelentéssel.

2013.02.05., Kedd 16:05 - 22. rész - A sógun titka

A sógun örökösének személyét még mindeg nem döntötték el, pedig az ügy sürgős. Abe és Nariakira meghallgatják az általuk favorizált Josinobut, de nem teljesen elégedettek a hallottakkal. Abe tanácsos amúgy is egyre elkeseredettebbnek tűnik. A hercegnő még mindig nem tudott elég közel kerülni urához és közben újabb gyász is sújtja. Férje végül megszánja és felkeresi, majd ismét különös vallomást tesz.

2013.02.06., Szerda 15:55 - 23. rész - A jelöltek

Acu a sógun közbejárására mindkét utódjelölttel megismerkedhet, bár a találkozások nem úgy végződnek, ahogy eltervezte. Közben sikerül meggyőznie férjét, hogy fogadja az amerikai elnök képviselőjét, Harrist, aki már számtalan alkalommal kérvényezte a meghallgatást. A sógun anyja megharagszik menyére, amikor tudomására jut, hogy apja hatására Josinobut pártfogolja.

2013.02.07., Csütörtök 15:50 - 24. rész - Az arcátlan Acu hercegnő

A sógun anyja egyre jobban haragszik a hercegnőre, akinek kezd feltűnni az elutasító viselkedés. Eközben egyre közelebb kerül egymáshoz férj és feleség. A sógunt gyakorlatilag a felesége készíti fel az amerikai Harris-szel való találkozójára. Közben a Jositomit támogató Naoszke igyekszik maga mellé állítani Hottát, a sógun legfőbb tanácsosát, aki jóval befolyásolhatóbb elődjénél.

2013.02.08., Péntek 15:40 - 25. rész - A haragos anya

Hondzsuin, a sógun anyja minél távolabb akarja tartani a fiát feleségétől, amikor Ijeszada rosszul lesz, anyja kihasználja az alkalmat és nem engedi Acu hercegnőt a sógun közelébe. Csakhogy tervei kudarcba fulladnak. Közben Sószuke egyre jobban kétségbeesik, mert minden barátja élete révbe ért, nagyszerű jövő elé néznek, de ő nem tudja, mihez kezdjen magával.