hirdetés

Talizmán 1-4. rész tartalma

Talizmán 1-4. rész tartalma - új sorozat az RTL2-n

 

 

2013.03.05., Kedd 14:00 - 1. rész

Texasban Esteban kártyán elveszti az összes pénzét, ezért a birtokukkal kell fizetnie. Kaliforniában Bernardo felesége, Matilde meghal tüdőbajban. Fiatalon Gregorio szerelmes volt belé. Ráadásul birtokukat, a Talismánt is mindenáron meg szerette volna szerezni, ezért felgyújtatta, s ekkor lett lett súlyos beteg Matilde. Bernardo lányát, Marianát anyja halála után New York-i nagynénjéhez küldi, aki a számító dzsigolóval, Antonióval találkozgat titokban. Egy mexikói árvaházból útnak indul Pedro és Margarito, átszöknek az amerikai határon, hogy pénzt keressenek. A benzinkútnál az embercsempész kamionjukkal lebukik, ezért menekülniök kell, ekkor épp Mariana is a kútnál van apjával, aki magához veszi Pedrót és hazaviszik. Pedro meg is hálálja, hogy megmentették és Bernardo legmegbízhatóbb embere lesz. Esteban időközben újra pénzhez jut, családjával Kaliforniában új birtokot keresnek, s épp a Talismánt nézik ki. Esteban lánya, Camila és Pedro megtetszenek egymásnak.

2013.03.06., Szerda 14:00 - 2. rész

Camila ellátogat Pedróhoz és hamarosan elcsattan az első csók is. Antonio számára kiderül, hogy Mariana terhes lett. Bernardo megmondja a lányának és Pedrónak, hogy végstádiumos rákos. És azt látná legbiztonságosabb megoldásnak, ha Pedro elvenné Marianát feleségül. Mariana fültanúja lesz, amint Antonio kitárgyalja testvérével Lucreciával, hogy nem kell neki másra, csak hogy megszerezze a Talismánt. Össze is vesznek. Bernardo eladja a birtokukat Estebanéknak, akik alighogy beköltöznek, Gregorio haragjával is megismerkednek, amit később nyájasan korrigál, egy vacsorameghívással. Gregorio tudja, ha Elvirát behálózza, megszerezheti a Talismánt.

2013.03.07., Csütörtök 14:00 - 3. rész

Mariana nemcsak a kisbabát veszti el, hanem emlékeit is. Antonio Camilára is szemet vet. Pedro úgy dönt, hogy beteg felesége mellett marad, ezért szakít Camilával. Gregorio és Elvira Fresnóban közel kerülnek egymáshoz. Camila megtudja, hogy az anyja Gregorio szeretője, de tapintatból titkolja apja előtt. Esteban játékfüggőségét kihasználva Gregorio aljas tervet eszel ki a Talisman birtok megkaparintására. Születésnapi partijára kaszinót rendez be az Alcatraz birtokon, és meghívja őt, míg Elvira New York-i bevásárlóútján lesz távol.

2013.03.08., Péntek 14:00 - 4. rész

Camila hiába kérleli apját, hogy ne menjen el Gregorio születésnapi kaszinó partijára. Először nem akar játszani, de aztán Gregorio megnyugtatja azzal, hogy ad neki kölcsönt és akkor nem a saját vagyonát költi. Estebannak nagyon szerencsés estéje van és ezen felbuzdulva felteszik egymás ellen a Talisman és az Alcatraz birtokot. Közben Pedro is megérkezik a partira, azzal a szándékkal, hogy beszálljon a birtokokért való játékba. Végül úgy egyeznek meg, hogy először Esteban és Gregorio „küzdenek meg” egymással, utána pedig Pedro a győztessel. Esteban elveszíti a birtokát, mivel Gregorio cinkelt kártyával játszik. Ezután Pedro következik, de ő kicserélteti a paklit és végül elnyeri Gregoriótól a birtokot, amit úgy dönt, hogy majd Marianának ad.