hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 30-34. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 30-34. rész tartalma

 

 

2013.03.25 - 03.29., 20:00

A héten történik

Hanna addig bulizik és iszik a barátaival, amíg végül összeesik. Karesz úgy érzi, ez nem az ő hibája és lelép, közben Roli segítségül hívja Joe-t. Joe nagyon félti lányát, rögtön kihívja a mentőket, nem tudja, hogy mit hoz a jövő, ugyanis Hanna eszméletlen állapotba került.

Marci, rájön, hogy rosszul döntött Ritával kapcsolatban. Sokat gondol a lányra és elhatározza, hogy mégis megpróbálná a kapcsolatot vele. Ám Rita nem adja magát ilyen könnyen. Kérdőre vonja Marcit, és magyarázatot követel a hirtelen pálfordulásra. Marci elmondja, hogy most már tudja, mit akar, szerelmet vall, mire Rita szíve elgyengül. Ettől kezdve Marci és Rita egy pár.

Zsófi még mindig azzal van elfoglalva, hogy felszedje Kristófot, hogy ezzel is mutassa Anikó iránti gyűlöletét. Csak akkor hozza meg döntését, amikor Regina elmondja neki, hogy már rég kihűltek az érzelmek Kristóf és Anikó között, ők ketten már csak veszekednek. Anikó összeveszik Szandival, de Kristófra sem számíthat igazából. Találkozik Reginával, akinél kisírja magát. Közben Kristófnak hazugságokkal sikerül visszacsábítani Zsófit, akivel még aznap le is fekszik a lakásában. Amikor Anikó haza ér, Kristóf mérgesen megkéri, hogy azonnal keressen egy másik lakást magának, mert Zsófi itt nem láthatja meg. Anikó nem bírja tovább és annyira leissza magát, hogy az éjjel a volt lakótársai udvarán ordibál. Részegen és kétségbeesetten vissza akarja magát könyörögni a korábbi szobájába. Anikó óva inti Zsófit, hogy Kristófnak nem komolyak a szándékai. Kristóf ezen teljesen kiakad és megfenyegeti Anikót, hogy ne merje elrontani a kapcsolatát Zsófival. A veszekedés eldurvul kettejük között. Végül Szandi akadályozza meg, hogy Kristóf kezet emeljen Anikóra. Szandi kiborul, és kidobja Kristófot a lakásból. Kristóf azt hiszi, hogy Szandi majd megnyugszik, és az első éjszakát egy hotelben tölti a boldog Zsófival.

Anikó és Szandi közelebb kerültek egymáshoz, miután közösen kirúgták Kristófot a lakásból. Szandi felajánlja Anikónak, hogy költözzön be az üres szobába.