hirdetés

Több mint testőr 166 - 170. rész tartalma

Több mint testőr 166 - 170. rész tartalma

 

 

2013.05.20., Hétfő 16:00 - 166. rész

Willy és Samantha végre megkaphatja a kislányát. Ángela és Juan Marcos boldogan talál egymásra. A Hóhér „jobb „belátásra” téríti Fabiolát. Nemcsak feleségül veszi, de arra is ráveszi, hogy hazudjon Miguelnek. Nicolás – Bernardo hathatós segítségével – látogatóba megy Jésicához Kolumbiába. Gustavo Matamoros embereinek a kezébe kerül.

2013.05.21., Kedd 15:00 - 167. rész

A Hóhér elveszi Fabiolát. Samantha Kolumbiába megy, hogy hazahozza Nicolást. Miután megérkezik, Ringo foglyul ejti. Juan Marcos megtudja, hogy Fernanda aláíratott vele egy szerződést, amelynek értelmében a házát és teljes vagyonát a nőre ruházza át. Clara megtudja, hogy Bernardo Samanthát szereti. Miguelt és Camilót néhány maszkos alak kiszabadítja a börtönből, majd Yvonne Matamoroshoz, Jesús Matamoros özvegyéhez viszik őket, aki később felkéri őket, hogy fogjanak össze a Hóhér megölésére.

2013.05.22., Szerda 16:00 - 168. rész

Miguel összefog Yvonne Matamoros-szal. Kénytelen-kelletlen Gustavo és Camilo is csatlakoznak a csapathoz. Samanthát Ringo „veszi kezelésbe”. Juan Marcos – Fernanda újabb húzása nyomán – elveszíti mindenét. Willy tipródik a tehetetlenségtől, kénytelen Bernardóhoz fordulni segítségért. Az új Jesús Matamoros akcióba lendül.

2013.05.23., Csütörtök 16:00 - 169. rész

Samantha rábeszéli Fabiolát, hogy szökjön meg velük a Hóhértól. Miguel, Gustavo, Camilo és Yvonne csapatot szerveznek a Hóhér támadására. Ringo Samantha után Fernandával is kikezd. A Hóhér megmutatja Fabiolának a gyengéd, érzékeny arcát. Fernanda megtudja, hogy Nora nem az édesanyja. Nora a bocsánatáért könyörög, de Fernanda durván bánik vele. Bernardo megtudja, hogy Luis valójába Camilo Martínez.

2013.05.24., Péntek 16:00 - 170. rész

Miguel meglátja a Hóhért és Fabiolát amint ölelkeznek és meggyőződése, hogy a nő megcsalta őt. Bánatában Yvonne karjaiban talál vigaszra. A Hóhér végül szabadon engedi Samanthát, Norát és Nicolást. Bernardo Clarával megérkezik Kolumbiába és elárulja a titkot Fernandának: az anyja egy prostituált volt. Juan Marcos sajtótájékoztatót tart Fernandáról, azt remélve, hogy a publicitásnak köszönhetően a nő hamarabb rendőrkézre kerül. Willy vidéki életet tervez, sok gyerekkel, de Samantha kétségbeesik a hír hallatán.