hirdetés

Több mint testőr 176 - 180. rész tartalma

Több mint testőr 176 - 180. rész tartalma

 

 

2013.06.03., Hétfő 16:00 - 176. rész

A Hóhér elfogadja Miguel kihívását a párbajra. Mindenki őrültségnek tartja az ötletet, és próbálják lebeszélni a tervről a két férfit. Nicolás be akar zárkózni otthonába, ám Samantha meggyőzi, hogy kimozduljanak. Ringo nem akarja elveszíteni a Hóhért, így Fernandától kér segítséget. Bernardo szembesíti Norát érzelmeivel, majd Willy és Samantha legnagyobb meglepetésére orvost keres Nicolásnak. Miguel kifaggatja Yvonne-t a Messiásról.

2013.06.04., Kedd 16:00 - 177. rész

A Hóhér meghal a párbajban. Miguel súlyosan megsebesül. Elviszik hozzá az orvost, aki kiveszi a golyót és a férfi ápolásába Clara is besegít. Kiderül, hogy nem bízik senki Juan Marcosban, ezért csak a papírok tologatását bízzák rá, ügyfelekre nem kap megbízást. Végül kap egy ügyet, egy nőt kell védenie, aki megölte azt a férfit akibe szerelmes volt. Egy olyan férfit, aki soha nem szerette viszont.

2013.06.05., Szerda 16:00 - 178. rész

Az epizód kezdetén Hóhértól búcsút vesznek volt munkatársai. Eközben Willy és Samantha a kórházban izgul fiuk, Nicolás felépülésért. Miguel párbajban szerzett sérülése nem gyógyul, állapota egyre romlik, amin Clara sem tud segíteni. A visszatért Jesús ezúttal felveszi a jófiú szerepét is, Lady-t és Piedadot menti meg az uzsorások karmai közül. Fabiolát már semmi sem köti Verdugo házához, Laurával azt tervezik, hogy elszöknek. Szerencsére Nicolás lábai is megmozdulnak a rész vége felé. Miguel azonban elveszti eszméletét, amit nővére, Samantha könnyeivel küszködve tud meg Ángelától.

2013.06.06., Csütörtök 16:00 - 179. rész

Miguel magához tér, miközben Yvonne végig kitart mellette. A Messiás közli Fabiolával, hogy maga mellé veszi őt. Samantha Willyt, Ángela pedig Juan Marcost próbálja meggyőzni, hogy engedje Kolumbiába, testvéréhez, azonban mind a két férfi hajthatatlan. Yvonne lefizeti Doktor Velázquezt, hogy továbbra is hamis adatokat közöljön Fabiola kislánya, Alma születésével kapcsolatban. A Messiás bebizonyítja, hogy még mindig hatalmas elismerés övezi őt.

2013.06.07., Péntek 16:00 - 180. rész

Miguel egyre szilárdabban hiszi, hogy Alma az ő lánya, de Fabiola meg abban biztos, hogy a Hóhéré. Samantha és Ángela elhatározzák, hogy Miguel után mennek Kolumbiába és hazahozzák Jésicát, de Willy és Juan Marcos nagyon ellenzik az ötletet. Miguel ráadásul megsérült és gyengélkedik. Fabiola értesül arról, hogy Jesús elengedi Jésicát és Laurát, ezért ő is menni akar, de a Messiás azt mondja, hogy ha Fabiola elmegy, akkor Almát ott tartja. Miguel megtudja az orvostól, hogy Fabiola megkérte, hogy hazudja azt a Hóhérnak, hogy Alma az ő kisbabája.