hirdetés

Több mint testőr 181 - 185. rész tartalma

Több mint testőr 181 - 185. rész tartalma

 

 

2013.06.10., Hétfő 16:00 - 181. rész

Bernardo el akarja távolítani Samanthát, amiért elszakította egymástól apát és fiát. Juan Marcos és Willy megtudja, hogy Bernardo Samantháék után utazik Kolumbiába, ami fenyegetést jelent a lányra nézve, ezért a fiúk sietve utána mennek, hogy meg tudják védeni. Miguel vissza akarja szerezni Almát Messiástól, de Messiás teljesen biztos benne, hogy Alma nem Miguel gyereke, hanem a Hóhéré.

2013.06.11., Kedd 16:00 - 182. rész

Miguel végre kezében tarthatja lányát, Almát Yvonne-nak köszönhetőn. Juan Marcost kiengedik a kórházból, de örömük Ángelával nem felhőtlen, mert Samantha nélkülük távozik. Fernanda tovább folytatja Ringo behálózását. A Messiás megígéri Fabiolának, hogy segít visszaszerezni lányát. Bernardo megmérgezi Samanthát, később magával is végezni akar, de ezt Rodrigo még időben észreveszi. Messiás viszont Samanthát találja meg még időben, és az orvosnak sikerül megmenteni az életét.

2013.06.12., Szerda 16:00 - 183. rész

Samantha túléli a mérgezést, de Willy dühös rá, és el akar tőle válni. Eközben már megszerzik a repülőjegyeket vissza, Los Angelesbe. Miguel Valdés örül, hogy nála van a kislánya, de Yvonne nem akarja, hogy Los Angelesbe menjen a férfi a gyerekkel. Hóhér születésnapján Fabiola kap egy levelet a halott férfitól, amiből megtudja, hogy Alma Miguel Valdés gyermeke. Juan Marcos megkéri Ángela kezét, aki igent mond. Fernanda egy emlékmisét szervez Hóhér tiszteletére.

2013.06.13., Csütörtök 16:00 - 184. rész

Hóhér halotti megemlékezésén Bernardo és Jesús csapdája Miguel számára csak részben volt sikeres, ugyanis a férfi valóban eljött a templomi ravatalhoz, mint ahogy számítottak rá, ám álruhában, hogy senki se ismerje fel. A gyanútlan Fabiola se jön erre rá, miközben bevallja érzéseit a gyóntató fülkében a papi álruhába öltözött Miguelnek.

2013.06.14., Péntek 16:00 - 185. rész

Fabiola el akar menni Yvonne házából. Clara egyre nyugtalanabb Camilo eltűnése miatt. Juan Marcost rosszullétek gyötrik, de eltitkolja Ángela elől. Yvonne féltékennyé teszi Fabiolát. Miguel hiába bizonykodik, hogy csak Fabiolát szereti, a lány nem hisz neki. A Messias felfogadja a Samanthát testőrének. Embereivel támadást színlel, Samantha megvédi őt. Próbál közelebb férkőzni hozzá, de a lány elhárítja.