hirdetés

Több mint testőr 191 - 195. rész tartalma

Több mint testőr 191 - 195. rész tartalma

 

 

2013.06.24., Hétfő 16:00 - 191. rész

Willy rajtakapja Samanthát és Jesúst, ami folyamatos veszekedéshez vezet köztük. Juan Marcos megmenti Laurát Duval karmaiból és a nő is megmenti őt az utolsó pillanatban. A kórházban Duval végül meghal mielőtt fontosat tudott volna mondani Jesúsról és Laura is válságos állapotba kerül. Miguel megpróbálja elhitetni Yvonne-nal, hogy őt választotta, annak érdekében, hogy visszakapja Almát. Yvonne kiadja a parancsot dr. Velazqueznek, hogy ölje meg Almát, de Jesús épp időben jelenik meg, hogy megmentse a kislányt.

2013.06.25., Kedd 16:00 - 192. rész

A Messiás magával viszi Almát. Laura elveszti az eszméletét a kórházban. Samantha rátámad Ladyre és kérdőre vonja a Willy előtt történt Messiással való lebukással kapcsolatban. Willy pedig apját vonja kérdőre ugyanezért, de ezzel csak Bernardót juttatja információhoz Samanthával és Messiással kapcsolatban. Samantha és Ángela elmennek Duval lakására, hátha találnak valami fontos információt. Messiás is, aki hamarabb ér oda, hogy „kitakarítson”.

2013.06.26., Szerda 16:00 - 193. rész

Bernardo kilesi amint Messiás elbúcsúzik Samanthától, később mikor kérdőre vonja tudja-e kit véd, a nő is őt a mérgezéssel kapcsolatban amire elárulja neki magát. Laura magához tér és állapota javulni kezd. Messiás visszaér Kolumbiába és megkéri Fernandát, hogy vállalja magára Alma elrablását, amit a nő meg is tesz. Laura továbbgyőzködi Juan Marcost, hogy mondja el Ángelának betegségét.

2013.06.27., Csütörtök 16:00 - 194. rész

Fernanda le akarja lőni Almát, de Jesús megakadályozza a tervében, így a kislány visszakerül a szüleihez. Ángela az esküvőre készül, de Juan Marcos nem érkezik meg. Miután rosszul lesz az autójában felhívja a lányt, hogy nem veszi feleségül. Ángela kérdőre vonja Juan Marcost, aki az igazság bevallása helyett inkább azzal mentegetőzik, hogy Laurát szereti. Fernanda is megtudja, hogy Juan Marcos halálos beteg, és inkább ő szeretné megölni.

2013.06.28., Péntek 16:00 - 195. rész

Miguelt és társait kábítószer kereskedés gyanújával letartóztatják a repülőtéren. Samantha hiába könyörög, Willy elköltözik tőle. Ángela nagyon haragszik Juan Marcosra, de megkéri, hogy segítsen Miguelnek. Juan Marcos elmegy a rendőrségre, de a betegsége miatt nem akarja képviselni Miguel ügyét. Ángela nem érti, és kiabál. Willy megmondaná neki, hogy mi az igazi ok, de Juan Marcos nem engedi. Lady Messiással tölti az éjszakát.