hirdetés

Több mint testőr 196 - 200. rész tartalma

Több mint testőr 196 - 200. rész tartalma

 

 

2013.07.01., Hétfő 16:00 - 196. rész

Folytatódik Miguel és a többiek megpróbáltatása a rendőrségen. Lábukra nyomkövetőt kapnak. Ángela és Juan Marcos viszonya tovább romlik, főként a férfi szűkszavúsága miatt. Ringo és Fernanda a Juan Marcosra való vadászat során egyre jobban összemelegednek. Jesús az orvos álruhába öltözött bűnöző továbbra sem tudja az ujja köré csavarni Samanthát, annak ellenére, hogy szinte már mindent megpróbál. Ladyről nehéz eldönteni, hogy Willyt vagy Jesúst szereti jobban.

2013.07.02., Kedd 16:00 - 197. rész

Yvonne fogva tartja Miguelt, és bevallja neki, hogy a gyermekét várja. Fernanda Juan Marcost tartja fogva, de a megölése helyett inkább magának akarja, ezért elmegy Ángelához, hogy őt ölje meg. Fabiola mindent megtesz, hogy megtalálja Miguelt. Willy meglátja, ahogy a Messiás megcsókolja Samanthát, és ezért eltaszítja magától a lányt. Samantha végül a Messiás karjaiban köt ki. Laura kijön a kórházból. Ringo pedig részegen meg akarja ölni Juan Marcost.

2013.07.03., Szerda 16:00 - 198. rész

Samantha és Jesús lassan átadják magukat vágyaiknak. Fernanda szembesíti Ángelát a "ténnyel", miszerint Juan Marcos azért nem vette őt feleségül, hogy visszakapja a pénzét. Bernardo és Rodrigo lassú, kínos halált akarnak Miguelnek. Yvonne, miután rátalál a félholt férfira, bosszút esküszik. Juan Marcos leüti Ringót és sikerül megszöknie. Clara és Camilo boldogan tervezgetik jövőjüket, miután az ügyvéd közli velük, hogy a lány válása nem is olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik.

2013.07.04., Csütörtök 16:00 - 199. rész

Bernardo megtalálja halott keresztfiát, akivel Yvonne végzett. Juan Marcos és Ángela között továbbra sem javul a viszony, beszélgetésük közben Fernanda is szóba kerül, de nem is tudják, hogy a nő közben kihallgatja őket. A szőke szörnyeteg továbbra is azon van, hogy elcsavarja Ringo fejét, aki bár elsőre ellen tud állni, ám a nő karácsonyi ajándékát már nem tudja visszautasítani. Miguel tovább lábadozik a kórházban, mikor Lagos felügyelő közli Fabiolával és a férfival, hogy az első akció kudarca ellenére megint el kell szakadniuk.

2013.07.05., Péntek 16:00 - 200. rész

Juan Marcos és Ángela összevesznek, mire Laura bevallja, hogy nincs közte és Juan Marcos közt semmi. Yvonne elrabolja Fabiolát, és arra kéri, vigyázzon majd a születendő gyerekére. Miguel a keresésére indul. Mindenki együtt ünnepli a Karácsonyt, de Juan Marcos és Ángela vitája miatt Willy végül elárulja, hogy Juan Marcos halálos beteg. A Messiás kórházban fekszik, de miután Yvonne meglátogatja, és bevallja, hogy az ő gyerekével terhes, hirtelen meggyógyul, és szenteste megjelenik a házában.