hirdetés

Több mint testőr 186 - 190. rész tartalma

Több mint testőr 186 - 190. rész tartalma

 

 

2013.06.17., Hétfő 16:00 - 186. rész

Samantha féltékeny lesz a Willynél talált fotó miatt, melyen Lady látható. Laura számára a kislánya biztonsága a legfontosabb, ezért nem hajlandó elkészíteni Messiás fantomképét. Sőt visszaadja jelvényét és fegyverét, ebben a döntésében Ángela is támogatja és munkát ajánl a testőrcégnél. Clara kétségbeesetten keresi Camilót a városban, míg Ringóba botlik, aki fel is ajánlja „segítségét”. Yvonne nem akarja elveszíteni Miguelt, ezért mindent bevet. Első próbálkozása, hogy akkor bújik a férfi ágyába, amikor Fabiola épp megláthatja.

2013.06.18., Kedd 16:00 - 187. rész

Miguel követeli Bernardótól, hogy adja vissza neki Clarát és Camilót, a férfi keresztfiáért, Rodrigóért cserébe. Fernanda és Ringo kitervelik, hogy a megbeszélt találkozó alkalmával, egyszer s mindenkorra megszabadulnak Miguel Váldeztől. Willy féltékeny a Messiásra, amit Samantha megpróbál elviccelni. Fernanda megtudja, hogy Rodrigo valójában a testvére. Lady be akarja bizonyítani a Messiásnak, hogy ő már nem kislány, a férfinak pedig feltett szándéka, hogy meghódítsa Samanthát.

2013.06.19., Szerda 16:00 - 188. rész

Miguel és Fabiola mindent megtesznek, hogy megtalálják Almát, aki az éj leple alatt eltűnt a házból. Yvonne, aki felelős az eltűnésért, a Messiásra tereli a gyanút. Juan Marcos befekszik a kórházba Ángela tudta nélkül, Ángela azonban rájön, hogy hazudott. A Messiás tovább szövi hálóját Samantha köré, ami őrülten féltékennyé tesz Willyt. Fernanda Piedad segítségét kéri, hogy kapcsolatba léphessen régen elhunyt anyjával.

2013.06.20., Csütörtök 16:00 - 189. rész

Bernardita megmenti Jesúst a vízbe fulladástól, és újraélesztést hajt végre a férfin. Piedad segít Fernandának, ám a szeánsz túlságosan jól sikerül: Fernanda szembesül addigi bűnös életével, és megőrül. Camillo, Gustavo és Miguel keresik újból eltűnt lányukat, de egyelőre sikertelenül. Fabiola nem tudja feldolgozni, hogy ugyan az a sorscsapád másodszorra is sújtja, ezért a városban lövöldözésbe kezd. Egy telefonhívás után Jesús számára kiderül, hogy őt gyanúsítják Miguel lányának elrablásával.

2013.06.21., Péntek 16:00 - 190. rész

Miguel és Fabiola veszekednek. A lány Yvonne-t gyanúsítja a kislánya elrablásával, Miguel pedig Jesúst. Yvonne négyszemközt bevallja Fabiolának, hogy ő tette, de csak akkor kapja vissza a kislányt, ha elhagyja Miguel Valdezt. Fabiola ezt elmeséli Miguelnek, aki hisz neki és egy tervet eszel ki Yvonne ellen, hogy visszaszerezze a lányukat. Lady ellopja Willy mobiltelefonját, az ügynökségen pedig találkozik Bernardóval.