hirdetés

Több mint testőr 201 - 205. rész tartalma

Több mint testőr 201 - 205. rész tartalma

 

 

2013.07.08., Hétfő 16:00 - 201. rész

Fernanda lelöveti Camilót és elraboltatja Clarát. Ángela miután megtudta, hogy Juan Marcos halálos beteg visszatér hozzá. Messiás boldog, hogy Yvonne az ő fiát hordja. Fernanda emberei Bernardóhoz viszik Clarát. A kórházban Miguel és Gustavo megfogadják Camilónak, hogy kiszabadítják Clarát. Ángela meggyőzi Juan Carlost, hogy együtt könnyebb harcolni az életért. Fabiola az utcán felismeri Messiást. Messiás üzletet ajánl neki, ha Fabiola nem értesíti a rendőrséget.

2013.07.09., Kedd 16:00 - 202. rész

Jesús bevallja Willynek, hogy szerelmes Samanthába és harcolni fog érte. A nő viszont megkéri, hogy keressen magának egy másik testőrt, mert ő nem védi tovább. Jésica meglátja Jesúst, és rájön, hogy a férfi ki is valójában. Juan Marcos a lányai segítségével megszervezi az esküvőjét Ángelával és így összeházasodnak. Lady elbúcsúzik, mert el akar utazni, de Jesús próbálja maradásra bírni. Fernanda barátságot köt Yvonne-nal annak érdekében, hogy tönkretegyék Fabiolát. Eközben Cecilia felébred a kómából, és elmondja, hogy Bernardo del Castillo egy svájci internátusban fizet valaki után.

2013.07.10., Szerda 16:00 - 203. rész

Cecilia elmondja Miguelnek, hogy Fernanda nem vetélt el. Kislánya született, akit Bernardo egy svájci kollégiumba iratott. A lányt, María Fernandát kiközösítik társai, és dühében merényletet követ el az egyik osztálytársa, Priscila ellen. Samantha találkozik Ladyvel Willy lakásán, és úgy dönt, hogy nem hagyja elmenni Jesúst, aki egy szerelmes búcsúlevélben akar tőle elköszönni. Jésica végre megszólal Nicolás és Gustavo nagy örömére. Idegenek rontanak be Miguelék otthonába, s ismét elrabolják Fabiolát.

2013.07.11., Csütörtök 16:00 - 204. rész

Juan Marcos látni akarja a lányát, mielőtt meghal. Elutazik Svájcba, Ángela vele megy. Yvonne Kolumbiába, a nyilvános házba viszi Fabiolát. Fabiola találkozik Clarával. Messiás meglátogatja Miguelt, segíteni akar neki Fabiolát megtalálni. Willy egy szerelmes búcsúéjszakát akar Samanthával. Lady bevallja Willynek, hogy azért jött az ügynökségbe, mert féltékennyé akarta tenni a Doktort. Miguelt a rendőrök letartóztatják a repülőtéren. Messiás bevallja Samanthának, hogy ő Jesus Matamoros.

2013.07.12., Péntek 16:00 - 205. rész

Jesús Matamoros mindent bevall Samanthának, aki felhívja a rendőrséget, a férfi azonban rájön erre, és elmenekül Kolumbiába. Miguel megkéri Jesúst, hogy segítsen neki átjutni a határon, mert meg akarja találni Fabiolát. Fernanda és Ringo az esküvőre készülnek, Juan Marcos pedig Svájcba utazik és haza akarja vinni a lányát. Miguel miközben Fabiolát keresi, rátalál Camilóra. Willy az apja könyvtárában keresgélve egy érdekes videó felvételre bukkan, ami bebizonyítja, hogy Bernardo vette el és küldte María Fernandát Svájcba. Fél év elteltével Yvonne életet ad a fiának.