hirdetés

Pillangó - Az alvilág úrnője 30-34. rész tartalma

Pillangó - Az alvilág úrnője 30-34. rész tartalma

 

 

2013.08.26., Hétfő 16:30 - 30. rész

Price belehal sérüléseibe, és Martíneznek menekülnie kell a kórházból, ahol a kommandó már őt keresi. Aliciát elrabolják Sandoval emberei. Sandoval azzal vádolja a nőt, hogy ő is áruló, majd pedig felvilágosítja Martínez valódi személyazonosságáról. Alicia csak úgy mentheti meg a lányát, ha átadja Martínezt. A D4 emberei és a kolumbiai rendőrség együttes erővel próbál Sandoval és Martínez nyomára bukkanni.

2013.08.27., Kedd 16:30 - 31. rész

Sandoval felbéreli Ovallet, hogy végezze el a tisztogatást. Alicia ott akarja hagyni Martínezt. Martínez felhívja Travis Johnsont, és segítséget kér tőle. Travis visszautasítja, beméri a hívás helyét, és közli Laurenssel. Laurens és Altagracia a hadsereget mozgósítják. Sandoval megzsarolja Monsalvet, és beköltözik a házába. A Szicíliait megbízza, hogy fogja el Martínezt és Aliciát.

2013.08.28., Szerda 16:30 - 32. rész

Alicia és Martínez a gerillatáborba érve Sandovallal találkozik, aki – mivel a gerillák parancsnoka, a Szicíliai túszként kívánja felhasználni Martínezt – csak Aliciát viheti magával. Altagracia titokban megállapodik Perezzel, hogy felfüggesztése ellenére a háttérből irányít majd, eközben Smith és Laurens is titkos felhatalmazást kap a munka folytatására. Laurens a részletek egyeztetése érdekében találkozóra hívja Altagraciát.

2013.08.29., Csütörtök 16:30 - 33. rész

Ferro lebukik Sandoval előtt, aki felajánlja neki, hogy megbocsát, ha két feladatot teljesít: megöleti Omart és Mariot. A férfi eleget is tesz a kérésnek, azonban Sandovalnak így már nincs rá szüksége és Ovalleval megöleti őt. Iris, miután a féltékeny parancsnok egy igazságtalan tárgyalás után lelöveti szerelmét Ezequielt, szökést tervez Martinezzel a táborból.

2013.08.30., Péntek 16:30 - 34. rész

Írisz megszökteti Martínezt a gerilláktól, és együtt menekülni próbálnak, míg végül egy erdőszéli házhoz érnek, sarkukban egy seregnyi gerillával. Altagracia és Pérez egyre érdekesebb összefüggéseket vél felfedezni Sandoval, Monsalve kampányfőnöke és Pantalla között, miközben Monsalvét szenátorrá nevezik ki, és az ország nagy reményeket fűz a törvényjavaslatához.