hirdetés

Az élet-sava borsa 6-10. rész tartalma

Az élet-sava borsa 6-10. rész tartalma

 

 

2013.11.25., Hétfő 16:50 - 6. rész

Mania elutazik az irodalmi táborba és abban reménykedik, hogy sikerül meghódítania Grocholt. Pola szerencsétlen helyzetbe kerül, de Klemens a segítségére siet. A nő hiába veti be minden csáberejét, a férfi teljesen közömbösnek tűnik iránta. Anka munkába áll az étteremben, de nincs könnyű dolga Jerzyvel. Egy újabb orvosi vizsgálat alkalmával összebarátkozik Beatával. Még mindig nem sejtik, kicsoda a másik. Vajon Mania és Pola elérik a céljukat?

2013.11.26., Kedd 16:45 - 7. rész

Irena úgy érzi, valaki figyeli őt. Barátai nem hisznek neki, pedig nem téved, végül felbukkan egy rejtélyes alak, aki a feje tetejére állít mindent. Mania nagyon drukkol Grocholnak a táncverseny miatt, a fiú pedig végre bevallja az érzéseit. Pola kutyaszorítóba kerül, amikor Klemens feltesz neki egy olyan kérdést, amire talán jobb volna nem válaszolnia. Irena kisebb összejövetelt szervez, ahová a rejtélyes idegent is meghívja. Bemutatja neki Ankát, aki nem is sejti, kivel áll szemben.

2013.11.27., Szerda 16:45 - 8. rész

Anka egyre jobban boldogul munkahelyén, még egy aprócska győzelmet is magáénak tudhat. Pola kétségbeesetten kutat szenvedélyes hobbi után, Clemensy pedig mindent megtesz, hogy meghódítsa Ankát. Andrzej és Beata között meglehetősen szikrázik a levegő, nem egyezik a véleményük a babavállalás terén. Mania házibulit szervez Grochol győzelme után, ami olyan szerencsétlenül alakul, hogy Ankának Andrzej segítségét kell kérnie. A férfi már épp távozna, amikor újabb kellemetlen hírről értesül.

2013.11.28., Csütörtök 16:35 - 9. rész

Mania nehezen tér magához a viharos házibuli után. Pola csellózni tanul, mivel meg akarja mutatni Klemensnek, hogy komoly szenvedélyek rejlenek benne. Anka és az apja kapcsolata egyre jobban alakul. Andrzej próbál Beatánal puhatolózni Ankáról, miközben retteg a lebukástól. Végül sor kerül Pola koncertjére, ahol Anka a véletlenek összejátszása folytán Jerzyvel jelenik meg, amit Maciej kicsit zokon vesz. A koncert jól sikerül, de ezt Pola nem így éli meg. Kétségbeesetten elrohan.

2013.11.29., Péntek 16:45 - 10. rész

Pola szenved, a hangversenyt kudarcnak érzi. Grochol remekül érzi magát Londonban, úgy tűnik, nem sokat gondol Maniára. Maciej szeretne segíteni Ankának a lakás átalakításában, hogy az alkalmas legyen a kisbaba fogadására. Pola plasztikai sebészhez fordul, hogy így hódítsa meg Klemenset. Ankának a Gyömbérben szembesülnie kell azzal, hogy Beata, az orvosa férje új párja. A hír Beatát is meglepetésként éri, iszonyú dühbe gurul.