hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 221-225. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 221-225. rész tartalma

 

 

2014.01.13., Hétfő 19:50 - 221. rész

Zsófit már reggel felvillanyozza, amikor megtudja, hogy kedvenc együttese koncertet ad a városban. Ám rögtön le is lombozódik, amikor meglátja, hogy az online-jegyeket már mind elkapkodták, neki pedig dolgoznia kell, nem tud a helyszínen jegyet venni. Amikor főnökének kis időre el kell mennie, megragadja az alkalmat, és megkéri Bálintot, hogy fedezze, amíg elfut a jegyekért. A pechszéria azonban folytatódik, épp előtte veszik meg az utolsó két jegyet, és a munkahelyén is lebukik. Elkeseredését Bálinton vezetné le, de most a fiú tűnik el hirtelen, míg egyszer csak beállít a hőn áhított jegyekkel…

Az éjszakai vad buli után a fiúk meztelenül ébrednek az erdő közepén álló kulcsos házban. A tegnapi ismeretlen lányok az összes pénzüket és ruhájukat ellopták, így a fiúk kénytelenek anyaszült meztelenül hazaindulni. A benzin is lassan elfogy, de amikor megállnak egy benzinkútnál tankolni, esélyük sincs, egyből elzavarják őket. Egy idős hölgy azonban megkönyörül rajtuk, és lánya szurkoló csapatának mezeit nekik ajándékozza. Már a célegyenesben vannak, de nem sokkal a lakás előtt végképp kiürül a tank, nincs más hátra, bizarr női ruhában gyalog kell megtenniük a maradék távot. Hazaérve sem jobb a helyzet, ott is azonnal gúnyolódás tárgyává válnak. Barbi viszont boldog, hiszen Joe végre megint mellette van. Időközben ugyanis rájött, jobban szereti a férfit, mint valaha is gondolta volna.

Anikónak rossz a lelkiismerete a tegnapi csók után, ezért úgy dönt, nem veszi ki a Dénes által ajánlott lakást. Amikor ezt meg is mondja neki, Fanni kihallgatja őket, és azt hiszi, lefeküdtek egymással. A friss hírt óvatlanul mindjárt tovább is adja Ritának, aki nagyon felháborodik. Mikor később Anikó és Marci kibékülnek és élvezik az együttlétet, Rita rájuk tör, hogy lebuktassa Anikót. Anikó ragaszkodik az igazához, csakis félreértésről lehet szó, Marci pedig hisz neki. Ettől függetlenül Marci felkeresi Dénest, és megfenyegeti, hogy hagyja békén a barátnőjét. Fanni kénytelen belátni, valóban túlzás volt, amit tett, és megbánja, hogy meggondolatlanul jártatta a száját.

2014.01.14., Kedd 19:50 - 222. rész

Chris visszatér a lakóhajóra – miatta Zsófi szíve rögtön gyorsabban kezd verni. Chris azonban továbbra is csak Regina iránt érdeklődik, és azon töri a fejét, hogyan vehetné rá a lányt egy titkos egy éjszakás kalandra. Regina azonban, akinek rossz a lelkiismerete Zsófi miatt, egymás után többször is kikosarazza a fiút, még akkor is, amikor Chris arra használja Zsófit, hogy féltékennyé tegye vele Reginát. Zsófi félreértelmezi Chris jeleit, és azt hiszi, ő is tetszik a fiúnak. De aztán a divatbemutatóján nevetségessé válik, amikor megcsókolja Chris t – aki viszont lerázza őt, és bevallja, hogy a szíve már valaki másé. Regina és Chris végül kettesben maradnak, és Chris bevallja, hogy komolyan beleesett Reginába. Regina egy rövid ideig elbizonytalanodik, de aztán faképnél hagyja Christ.

Marci már kora reggel ideges a kiállítás megnyitója miatt. Anikó szintén nagy nyomás alatt van, mivel rövid határidővel vállal el egy jól fizető munkát. Így aztán a közösnek tervezett napot sokkal inkább egymás mellett, mint egymással töltik el. Amikor Fanni felbukkan az ügynökségben, hogy bocsánatot kérjen az elterjesztett pletykákért, Anikó elutasítóan viselkedik vele. Helyette Marci az, aki esélyt ad a lánynak, hogy bizonyítson: Marcinak segítő kezekre van szüksége a képek szállításához. A galériában viszont Fanni ügyetlenül viselkedik, amiért Marci leteremti. Mivel azonban Fanni erősködik, hogy Anikónak és Dénesnek van egy titka, Marci végül mégis újra gondolkodóba esik, még ha alaptalannak is tűnnek a félelmei. Anikót eközben meglátogatja Dénes, és benne is kétségek támadnak – végtére is, ő csókolta meg Dénest, nem pedig fordítva. Amikor Anikó és Marci este újra találkoznak a lakásban, mindketten eljátsszák, hogy totál k.o-k, közönyösen fekszenek egymás mellett, és nem tudnak aludni. Zsófi reggel meglepi Kristófot egy szülinapi reggelivel – amire a fiú gorombán és elutasítóan reagál.

Miután Kristófnak derékzsábája lesz, Dávid azzal oltogatja őt, hogy bizony egyre csak öregszik. Kristófnak egész nap a hülye beszólásokat és a gratulációkat kell hallgatnia, holott az ő szemében ez nem ok az ünneplésre. A gyalázat Ádám klubjában éri el csúcspontját, ahol először az egész személyzet egy Dávid által rendezett szerenádot ad elő Kristófnak, végül pedig még Rita is tesz egy kínos bejelentést az összes vendég előtt. Kristóf kereket old, de hirtelen ott áll előtte Dorina egy üveg minőségi whiskey-vel. Dórinál egy ivós játék során mindketten szórakoztató dolgokat tudnak meg a másikról.

2014.01.15., Szerda 19:50 - 223. rész

Küszöbön áll Marci első nagy kiállítás megnyitója. Anikó támogatásáról biztosítja. Anikó Marci kedvéért már le akarja mondani az egyik fontos castingját, de Fanni közli, hogy szívesen átveszi a feladatot. Ez nagyon nem tetszik Zolinak. Anikó a megnyitón egyre inkább úgy érzi, kihasználják, mivel Marci vagy parancsolgat neki, vagy tudomást sem vesz róla. Amikor Marci ráadásul még az egekig dicséri Klárát, Anikónak elege lesz. Mérgesen nagyjelenetet rendez az összes vendég előtt, aztán otthagyja a megnyitót. Anikó az ügynökségre menekül, ahol Dénes keresi fel, aki újra elmondja, hogy Marci nem a megfelelő társ neki. Klára eközben újra rányomul Marcira a galériában - Marci nem tiltakozik, de nem is adja be a derekát. Este Marci kénytelen Joe és Lali előtt magyarázkodni. Szerintük Marci az arroganciájának köszönhetően Anikóval is elszúrta a kapcsolatát.

A lakóhajón Chris két római repülőjeggyel lepi meg Reginát. De Regina azonnal felismeri, hogy Chrisnek szerelmes elképzelései vannak, és újra megmondja neki: ő semmit nem akar tőle! Mivel Chrisnek egyedül kell Rómába repülnie, még utoljára kéri, hogy Regina barátilag ölelje meg. Zsófi akaratán kívül (titokban) tanúja lesz az ölelésnek, és elképed Regina alamuszi magatartásán. Bálintnak sírja el bánatát, aki azt javasolja, hogy gyorsan tisztázza a dolgot Reginával. Zsófi mérgesen és elég sértően beolvas Reginának. Regina dühében beszámol neki arról, hogy lefeküdt Chris-szel, mire Zsófi egy nagy pofont kever le neki. Innentől puskaporos köztük a levegő.

Gábor megint késik a lakbérrel, ezért megígéri Joe-nak, hogy amilyen gyorsan csak lehet, keres magának egy új állást. Alexa felajánlja a segítségét, de Gábor büszkén visszautasítja az ajánlatát. Alexa a fiú tudta nélkül megkéri Ádámot, hogy adjon neki valami munkát a klubban. Amikor Dávid megjelenik a lakásban, és Ádám nevében munkát kínál Gábornak, ő rögtön látja, hogy Alexa áll az egész mögött. Mérgesen be akar olvasni Ádámnak, hogy nincs szüksége könyöradományokra. Amikor a klubba ér, szemtanúja lesz Dongó és Ádám gyanús ügyletelésének. Elhatározza, hogy eredeti tervével ellentétben mégis elfogadja az állást, hogy így leleplezze Ádám és Dongó ügyleteit, és így bebizonyítsa Alexának, hogy Ádám bűnöző. Gábor ajtónállói állást kap, Dongó ellenkezése dacára. Este Gábor kihajít pár randalírozót a klubból, amivel elnyeri Dongó elismerését.

2014.01.16., Csütörtök 19:50 - 224. rész

Barbit reggel váratlanul meglátogatja az anyja. Asztalra való névkártyákat készítenek együtt a nyakukon lévő esküvőre. Ezzel párhuzamosan Joe megpróbál megfogalmazni a munkahelyén egy romantikus fogadalmat az esküvőre. De szánalmas vereséget szenved. Amikor később otthon kijelenti, hogy ő inkább lemondana erről a fogadalomról, főleg Ildikó reagál nagyon dühösen, és szidni kezdi az érzéketlen férfiakat. Majd bőgve bezárkózik a fürdőbe. Mint később kiderül, Ildikó és Géza házassága válságban van. Géza úgy érzi, hogy Ildikó elnyomja őt, ezért szívesebben tölti idejét Rózsikával, a szomszédasszonnyal. Barbi teljesen ledöbben: Hogyan házasodhatnának össze Joe-val, ha a szülei épp válni készülnek! Barbinak újra eszébe jut, amikor Joe megcsalta őt Pálmával, és szemrehányást tesz neki. Először is beköltözteti anyját Joe szobájába. Joe és Barbi este kibékülnek, és Joe megígéri, hogy beszélni fog Gézával.

Hanna halálra unja magát reggel a lakásban, felbukkan Áron és Bori, és invitálja az egész csapatot egy bulira. Bori telefonon válságtanácskozást tart volt futó kalandjával, Balázzsal, közben Hanna és Áron kettesben bevásárolnak a bulira. Közben nagyon jól érzik magukat és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. De később Bori újra kisajátítja Áront. Ekkor váratlanul megjelenik a buliban Balázs. Bori vele flörtöl, mire fel Balázs összeverekedik Áronnal. Amikor Áron mérgesen távozik a buliról, Hanna utánamegy. Beszélgetnek kicsit, majd Áron hirtelen megcsókolja Hannát. Hannával madarat lehet fogatni. De nem akarja, hogy Áron vele vigasztalódjon, amit meg is mond a fiúnak. Áron hazamegy, Hanna pedig megpróbálja élvezni a bulit, már amennyire tudja.

Lali tartja magát a tervéhez, hogy saját videoklipet forgasson, hogy végre az arca is ismertté váljon. Gyorsan szerez a forgatásra két bikinis lányt. De Lalinak pont ma egy hatalmas pattanás nő az orrára. Lali mindennek ellenére kitart a forgatás mellett. Gábor figyelmezteti Lalit, hogy egy amatőr video akár árthat is a hírnevének. Lali az aquapark üzemeltetőjével is összetűzésbe kerül, amikor nem engedi, hogy túlsúlyos lánya is szerepeljen a klipben. Később Lali rá tudja venni Dávidot és Kristófot, hogy ismét forgathasson a hajón. Este Lali fel van dobva, azt reméli, hogy az egyik bikinis lányt ágyba tudja majd csábítani. De a lány ezt későbbre halasztaná, amikor Lali már tényleg ismert lesz.

2014.01.17., Péntek 19:50 - 225. rész

Joe-t idegesíti Ildikó jelenléte a lakásban, ezért Barbival meglátogatják Gézát, hogy előkészítsék a terepet a kibékülésükhöz. Ám egy félreértés miatt elmérgesedik a helyzet, Géza és Barbi összeveszve válnak el. Ildikó takarításba és főzésbe igyekszik fojtani bánatát, amivel azonban rendesen a lakók idegeire megy. Mikor Ildikó még a műhelyben is meglátogatja Joe-t, a férfinél kiborul a bili, és a saját szakállára próbál Géza lelkére beszélni. Joe-nak sikerül tisztáznia a félreértést, és Géza elnézést kér a viselkedéséért, megígérve, hogy Ildikóval együtt dolgozni fognak a probléma megoldásán. Barbi ettől határtalanul boldog lesz.

Lali az éjjel felvitte a világhálóra a videóját, és reggel örömmel látja a sok lájkot a Facebook-oldalán. Végre híres, és ezt az előző esti táncosnővel szeretné megünnepelni. Emiatt azonban konfliktusba keveredik Ildikóval, aki azt szeretné, ha Lali maradna a fenekén, és takarítana. Lali azonban máris sztárnak érzi magát, és egyszerűen lelép. Mikor aztán az utcán két lány összetéveszti valakivel, Lali végképp híres sztárnak könyveli el magát. Jankára, a táncosnőre is hatással van Lali látszólagos ismertsége, aki így aztán hajlandó felmenni vele a lakásra, ahol ki kell zavarnia a szobájából az ott éppen takarító/rendet rakó Ildikót. Lali szeretné élvezni végre a randiját, ám ekkor megjelenik András, aki lehordja, hogy milyen pocsék, ciki, amatőr videót töltött fel. Lali megígéri, hogy törli a felvételt, ám ezzel elcseszi a randiját. Később Lali a klubban is kénytelen belátni, hogy videója nem csak pozitív visszhangot keltett.

Hanna rosszkedvű. Egyrészt rossz a lelkiismerete a csók miatt Áronnal, másrészt cikinek tartja Bori Áronnal szembeni viselkedését. Bori úgy érzi, Áron korlátozza, ezért megint azon töri a fejét, hogy szakítson vele. Hanna elmeséli Olinak a csókolózást, aki megerősíti reményeiben: Áron szerinte is hamarosan dobni fogja Borit. Annál nagyobb a csalódása Hannának, amikor otthon azt látja, hogy a párocska megint összemelegedett. Áron arra kéri, felejtse el a csókot, Bori pedig elhatározta, hogy Áront megőrzi magának. Hannának elege lesz a hazudozásból és a képmutatásból, és lehordja Borit, hogy kockára teszi a barátságukat, ha továbbra is átveri Áront vagy csak szórakozik vele.