hirdetés

Mosolyt kérek! 94-98. rész tartalma

Mosolyt kérek! 94-98. rész tartalma

 

 

2014.06.09., Hétfő 17:00 - 94. rész

Gaston dühös lesz, amikor meglátja, hogy Juan és Juanse a bárban vannak, és rosszulesik neki, hogy Luna az ő oldalukon áll. Norma úgy dönt, hogy elköltözik Juan-al és Juanse-val. Gaston elmondja Victoriának, hogy Juanse nem a fia. Juanse és Juan Normával együtt átmennek Gastonhoz, és elbúcsúznak Robertától. Marina arra kéri Gastont, hogy bocsáss meg az apjának, és az öccsének.

2014.06.10., Kedd 17:00 - 95. rész

Juanse magára hagyja Normat és Juant German lakásában. Milinél szeretné meghúzni magát, de néhány rossz elszólás után a lány kiteszi a szűrét. Norma eközben hiába ostromolja Juant. Luna éjszaka átmegy Gastonhoz, de a férfi közli vele, hogy már nincs ereje mindent újrakezdeni. Juanse belopózik Gaston lakására, és bár Roberta észreveszi, nem buktatja le. Juanse újabb tervet eszel ki, hogy Gastont jobb belátásra térítse.

2014.06.11., Szerda 17:00 - 96. rész

Gaston nem hajlandó megbocsátani Juansénak, de miután megtudja, hogy Juanse gyakorlatilag az utcára került, megbocsát neki, és megengedi, hogy hazamenjen. Juanról viszont hallani sem akar. Roberta azonban a vacsoránál nem bír tovább hallgatni, és bevallja, hogy Juanse valójában nem az utcán, hanem a lakásban aludt egész éjjel. Gaston, az újabb hazugságon feldühödve ismét kidobja Juansét.

2014.06.12., Csütörtök 17:00 - 97. rész

A párok együtt ébrednek, és igen jó napnak néznek elébe, míg Juan ott nem hagyja Normát, hogy Juampival találkozzon, Gaston nem fut össze az apjával a lakásban és Juanse ki nem neveti Milit. Milit meghallgatásra hívják, Victoria először Juanset kéri fel managernek, majd végül Gaston vállalja a lányt. Juan, Jumapi és Marina együtt töltik a napot Juan lakásában. Az irodában lázadás tör ki, ami egyáltalán nem tetszik Victoriának. Gaston megtudja, hogy mindenki, még Lavsky is tudott a családi viszonyairól.

2014.06.13., Péntek 17:00 - 98. rész

Mili elmegy a meghallgatásra, és úgy dönt, végre önmagát adja a színpadon, amivel nagy sikert ér el. Juanse megpróbál bocsánatot kérni tőle, de Mili elutasítja. Luna arra kéri Gastont, hogy bocsásson meg az apjának. Norma a szerelmével üldözi Juant, aki alig tudja lerázni. Norma benevezi magát, és az egyik lányát egy olyan tévéműsorba, ahol kocsit lehet nyerni. Gaston megkéri Luna kezét.