hirdetés

Karibi szerelem 6-10. rész tartalma

Karibi szerelem 6-10. rész tartalma

 

 

2014.09.15., Hétfő 14:40 - 6. rész

Don Rafael közli Casianoval, hogy amennyiben megszökik, védelmezője, Herceg issza meg a levét. Egyben üzenetet küld Albertonak, miszerint a barátja már meghalt, és ő lesz a következő, amiért sókristályokat kapott gyémántok helyett. Alberto örül, hogy Casianoval végzett don Rafael, így szabaddá vált neki az út Esther meghódításához. Don Dionisio nem támogatja, hogy Alberto feleségül vegye Esthert, de ő megszállottan akarja a lányt.

2014.09.16., Kedd 14:40 - 7. rész

Herceg bevallja Casianonak, hogy soha eszébe se jutott megszökni Don Rafael fogságából, de benne megbízik, és hajlandó vele menni. Helios felkeresi Don Dionisiot, és felajánlja neki, hogy amint elvégezte a tanulmányait, az Albuquerque csoportnak fog dolgozni, cserébe don Dionisio segítsen egy jó ügyvédet szerezni, hogy kihozhassa apját a börtönből. Don Dionisionak tetszik az ambiciózus fiú, ezért a segítségére lesz. Alberto bevallja don Rafaelnek, hogy Casianót csapdába csalta, hogy megszerezhesse Esthert.

2014.09.17., Szerda 14:40 - 8. rész

Quirino végre erőt vesz magán, és Julian tanácsára randira hívja Doralice-t. Esther teljesen tönkremegy, amikor Alberto azt bizonygatja neki, hogy Casiano valójában egy bűnöző, akinek ő mindössze falazott, de nem ő küldte a gyémántokkal a karib térségbe. Don Dionisio eléri, hogy a tárgyalásig szabadon engedjék Donatót. Esther Albertóval elmegy Don Rafaelhez, aki átad neki egy urnát Casiano hamvaival. A lány teljesen összeomlik.

2014.09.18., Csütörtök 14:40 - 9. rész

Alberto elégedett mesteri tervével, mellyel megölette Casianót, és még az emlékét is sikerült bemocskolnia Esther előtt. Casiano és Herceg megszöknek, Don Rafael összes embere őket keresi. Alberto és Esther közlik Casiano családjával, hogy fiuk meghalt. Casiano apja, don Chico nem hiszi el, hogy fia halott. Don Rafael emberei elkapják Casianót és Herceget, és egy olyan kis épületbe zárják őket, ahonnan képtelenség megszökni. Kiderül, hogy Esther terhes Casianotól.

2014.09.19., Péntek 14:40 - 10. rész

Don Dionisio kárörvendőn közli Albertoval, hogy noha tőrbe csalta barátját egy nő miatt, Casiano is tartogatott neki meglepetést, ugyanis ahányszor csak a gyerekére néz majd, mindig eszébe jut, mit tett. Casiano nem adja fel a szökést, mindenképp Estherrel akarja leélni az életét. Herceg elég szkeptikus, gyakorlatilag lehetetlennek tartja a szökést új börtönükből. Megszületik Esther kisfia, akit édesapja után Samucának nevez el.