Lola 122-126. rész tartalma

Lola 122-126. rész tartalma

 

 

2015.06.08., Hétfő 15:20 - 122. rész

Marcelo elhagyja a birtokot és visszamegy a fővárosba. Lorenzát kéri meg, hogy derítse ki mi lett Lolával és kutassák át Nachóval Aquiles házát. Csakhogy a faluban híre megy az állítólagos kincses ládának és az emberek fenekestül felforgatják az öreg házát. A faluban mindenki azt hiszi, hogy Lola börtönbe került, ám Lola Javiernek köszönhetően az új életével ismerkedik.

2015.06.09., Kedd 15:20 - 123. rész

Marcelo képtelen a tanulmányaira koncentrálni, folyton Lolára gondol. Priscila és Silvana meg vannak győződve róla, hogy Lola egy sötét cellában tengődik, miközben a lány Javierrel és a nagynénjével utazgat. Nacho és Nicolasa beköltöznek a kisházba, de rögtön össze is vesznek. Silvana összetöri Lorenza autóját, Fabian pedig egy különös ajánlatot tesz Agapitának és Teodórónak.

2015.06.10., Szerda 15:20 - 124. rész

Marcelo Lorenzánál érdeklődik Lola után, de továbbra sincs semmi hír a lányról. Mindenkit meglep, hogy Fabian, Agapita asszony és Teodoro úr üzlettársak lesznek. Fabian bárjában mutatják be egy divatbemutató keretében a Prisciláéktól vásárolt ruhákat. Priscila rájön, hogy csak úgy juthat pénzhez, ha felrója Agapitának, hogy áron alul vásárolta meg a ruhákat és követeli a különbözetet.

2015.06.11., Csütörtök 15:05 - 125. rész

Priscila becsalja Nachót a szobájába, és úgy rendezi a dolgokat, hogy mindenki azt higgye, a fiú meg akarta erőszakolni. Marta meg akarja győzni Lolát, hogy ne menjen vissza Horneros-ba. Rene titokban a robotbaba tökéletesítésén dolgozik. Nachót szabadon engedik, de nem akar visszamenni a birtokra, hiába kéri rá Lorenza. Priscila kiborul, amiért Marcelo még mindig nem jött haza, hogy feleségül vegye.

2015.06.12., Péntek 15:20 - 126. rész

A Galeano birtokra új szobalány érkezik, aki egyre több fejfájást okoz Reginának, ám a fiúk nagyon örülnek neki. Folytatódik az építkezés, és mindenki azt találgatja, kié lesz a gyönyörű villa. Lorenza megfogadja, hogy nem hallgat többet Silvanára és Priscilára, és attól tart, hogy Marcelo nagyon ki fog borulni, amikor értesül a birtokon bekövetkezett változásokról.