hirdetés

Sanjay R. Tolani: 28000

A Budapesti Életbiztosítási Csúcstalálkozóra jelenik meg Sanjay R. Tolani: 28000 című sikerkönyve

 

Sanjay R. Tolani nemzetközileg elismert pénzügyi tanácsadó, coach, író és előadó,az Egyesült Arab Emirátusok kivételes tehetségű és eredményű életbiztosítási tanácsadója. Dubaiban él, és szerte a világon tart előadásokat. Az Emirátusokban idén megjelent könyve általános pénzügyi és gazdálkodási ismereteket tartalmaz, bemutatja a pénzzel való helyes bánásmódot, a különböző pénzügyi instrumentumok mindennapi életben jellemzőhasználhatóságát.

A 28000 című könyv Sheikh Mohammed bin Rashid miniszterelnök kívánságára kötelező olvasmány a dubai iskolákban. Angol után először magyar nyelven a Budapesti Életbiztosítási Csúcstalálkozón mutatják be, szeptember 18-án.

 

Tolani pénzügyi tervezést, kockázatkezelést, üzleti jogot, és biztosítási ismereteket tanult. Tizennyolc évesen kezdte szakmai pályafutását a Goodwill World vállalatcsoportnál, biztosítási,befektetési és pénzügyi tanácsadási területen töltött be vezetői pozíciókat. Egyetemi tanulmányait pénzügyi és banki tanulmányok szakon végezte, majd a diploma megszerezése után kiváló eredménnyel szerzett két másoddiplomát alkalmazott pénzügyek, valamint banki és nemzetközi üzleti tanulmányok szakon.

A biztosítási szakma egyik legnagyobb észak-amerikai szervezetének (LOMA) rangos tanulmányait is elvégezte életbiztosítási és pénzügyi szolgáltatói területen, valamint okleveles pénzügyi tanácsadói képesítéssel (CFP – Certified Financial Professional) is rendelkezik.

A Közel-Keleten és Ázsiában számos rádióműsorban beszél rendszeresen a pénzgazdálkodás alapjairól. Aktívan részt vesz több nemzetközi pénzügyi szervezet munkájában, ahol építi a kapcsolatait, keresi az üzleti lehetőségeket, és határokon átnyúló együttműködéseket alakít ki. Így a világ számos országában tud segíteni a generációkon átívelő családi vagyonok megőrzésében.

 

2003-ban az Egyesült Arab Emirátusokban több újság is őt választotta meg a régió legfiatalabb biztosítási szakemberének. Az Egymillió Dolláros Kerekasztal (MDRT) történetében ő a szervezet valaha volt legfiatalabb tagja (19 évesen), és valaha volt legfiatalabb örökös tagja (28 évesen). 2005-ben az a megtiszteltetés érte, hogy beválasztották a Ki kicsoda a nemzetközi üzleti életben című évkönyvbe.

Évek óta tart motivációs előadásokat és tréningeket Délkelet-Ázsia, Észak-Amerika, Európa és a Közel-Kelet egyetemein és konferenciáin, hogy minél többekhez eljusson a biztosítás és a pénzügyi tervezés, valamint a tanácsadói hivatás és a biztosítási termékek fejlesztésének jelentősége.

 

Szerző: Sanjay R. Tolani

Cím: 28000

Kiadó: Sanjay R. Tolani / Pénzkultúra Alapítvány

Oldalak: 106 oldal

Ára: 6000 HUF

megjelenés: 2015. szeptember 18.