hirdetés

A beépített szépség 21-25. rész tartalma

A beépített szépség 21-25. rész tartalma

 

 

2015.09.14., Hétfő 13:45 - 21. rész

Memo váltig állítja, hogy Blanca az ő lánya, hiába hivatkozok Adriano és mások is a DNS-tesztre. Blanca nem tudja, mit higgyen, végül mégis Memóban bízik jobban, mint laboratóriumban. Cristobal elviszi Sofiához Marianát, de a kislány továbbra sem hajlandó őt anyjának elfogadni. Leonidas bevallja Memónak, hogy Raquel és ő tehetnek arról, hogy Adriano a saját lányának hiszi Blancát, és ennek megerősítését kéri Memótól, amire ő nem képes – Raquellel is beszélni akar.

2015.09.15., Kedd 13:45 - 22. rész

Rafael elviszi Raquelt Blancához, aki most is ügyesen száll ki a szembesítésből, így Raquel nem fog gyanút, hogy Blanca és Victoria ugyanaz a személy. Rafael számításból szintén nem adja fel Blancát Raquelnél, arra számít, hogy idővel ő is szép hasznot húzhat a történtekből. Sofia megszökik otthonról, Blancához akar menni, de eltéved. Végül egy kávézóban köt ki, ahová a telefonon a Félszeműt kereső Adriano megy érte, hogy hazavigye.

2015.09.16., Szerda 13:45 - 23. rész

Raquel rájön, hogy Rafael valójában nem Mariana unokatestvére és kirúgja a fiút, annak ellenére, hogy az szerelmet vall neki. Adriano felajánlja Raquelnek, hogy megmenteni az Altamira vállalatot, ha cserébe ő elárulja neki, hogy ki a fia. Blanca szeretné elmondani az igazat Eduardónak, de a férfi nem akarja végighallgatni. Socorro bevallja Adrianónak, hogy annak idején miatta nem jutottak el hozzá Valentina levelei.

2015.09.17., Csütörtök 13:45 - 24. rész

Socorro átadja a leveleket Adrianónak és bevallja, miért rejtegette őket évekig. Adriano a levelekből megtudja az igaz történetet, azonban hiába vallatja Memót, ő nem árulja el, ki a gyermeke. Marianától úgy érzi, hogy célja elérése érdekében Eduardo helyett Cristobalt kell meghódítania. Raquel meg akarja ölni Leticiát és Memo infúziójába is mérget fecskendez, valamint megfenyegeti Camilo atyát is. Karina visszatér Ramónhoz. Eduardo elhívja Jorgét, hogy bemutassa neki szerelmét, Victoriát.

2015.09.18., Péntek 13:45 - 25. rész

Memo egyfolytában azon tépelődik, hogy fel kéne fednie az igazságot. Raquel nem bízik abban, hogy szörnyű titka biztonságban van Memónál, ezért felkeresi a férfit a kórházban. Mariana változatlanul, mindenáron be akar jutni az Altamira családba, most Cristobalt vette célba, a férfi Catalinával való kapcsolatát igyekszik tönkretenni. Adriano készül visszautazni New Yorkba, Fernanda próbálja maradásra bírni.

AmiraBetty
Offline
Csatlakozott: 2015/09/08
Beépített szépség

Adriánónak ki lesz a lánya tudja vki?