Brad Pitt szereti, ha a neje rendezi

ˆhirdetés

A férfiak jó része nem örül, ha a feleségük utasításait kell követniük, Brad Pitt viszont egyenesen boldog volt, amikor Angelina Jolie lett a főnöke.

 

 

A színész házaspár együtt játszik A tengernél című drámában, amelynek Angelina nemcsak a főszereplője, hanem a rendezője is.

 

"Határozott, rendkívül intuitív, vág az esze, és azt kell mondanom, hogy szexi, amikor főnökösködik - mondta Brad a V magazinnak. - Talán meglepő, de borzasztóan élveztem, hogy a feleségem rendezett engem. Habár nem is kell rajta nagyon csodálkozni, hiszen ha megbízom benne a magánéletben, nyilván dolgozni is vele akarok."

 

Pitték pont tíz éve, a Mr. és Mrs. Smith-ben szerepeltek együtt először, akkor kezdődött kapcsolatuk, aminek következménye hat gyerek s végül házasságkötés lett. Akkor akcióvígjátékban játszottak, A tengernél azonban egészen más műfajba tartozik.

"Ez határozottan nem a Mr. és Mrs. Smith - tisztázta a dolgokat Brad. - Ebben a filmben olyan házaspárról van szó, akik számára nagyon régen véget értek a mézeshetek, és meg kell küzdeniük a hétköznapok egyhangúságával és a váratlan problémák fájdalmával."

 

(By the Sea - hazai bemutató: 2015. november 12.)