hirdetés

A SHIELD ügynökei III. évad

A SHIELD ügynökei III. évad alaptörténete és az 1-2 rész tartalma

 

 

Hónapok teltek el a második évad megdöbbentő eseményei óta. Coulson (Clark Gregg) próbálja újra formába hozni a csapatot, miközben karja elvesztésével is meg kell birkóznia. Bizalmasa, Melinda May (Ming-Na Wen) még nem tért vissza a szabadságáról, Bobbi Morse is próbál felépülni sérüléséből, amit az áruló Grant Ward okozott.

 

Fitz ezalatt megszállottan keresi tudóstársát, noha az ügynökök már minden követ megmozgattak, ám Simmons hollétéről semmi közelebbit nem sikerült megtudniuk. Ráadásként egy titokzatos új kormányügynökség is minden lehetséges módon igyekszik keresztezni a S.H.I.E.L.D. terveit, egyúttal pedig minél több Embertelent elfogni. Coulsonék dolgát az is nehezíti, hogy még mindig számolniuk kell a H.Y.D.R.A. – és Ward – jelentette fenyegetéssel is.

 

III/1 - Amikor Coulson és csapata talál egy új Embertelent, a S.H.I.E.L.D. szemben találja magát egy rivális szervezettel. Fitz vakmerő tetteket hajt végre, hogy megtalálja Simmonst.

 

III/2 - Fitz és a csapat egy asgardi segítségével próbálja megmenteni Simmonst, akit elnyelt egy ősi monolit, miközben May ügynök magánéleti válságba kerül.