hirdetés

Láncra vert szerelem 61-65. rész tartalma

Láncra vert szerelem 61-65. rész tartalma

 

 

2016.09.19., Hétfő 11:00 - 61. rész

Tati megtudja, hogy Laura és Marcos randiznak. Rafael kiborul a hír hallatán. Tati bevallja az anyjának, hogy tetszik neki Marcos. Mindenki Ignacio nyaralójába vonul José Ignacio keresztelőjére. Guillermo megkéri Nina kezét, de a nő gondolkodási időt kér. Mauricio felmond az üzletben, ami felháborítja Mónicát és Ceciliát. Lorena megkéri Salomónt, hogy állítsa le róla Carlost.

2016.09.20., Kedd 11:00 - 62. rész

Ignacio kiakad, amiért Gabriela és Rafael együtt alszanak az ő házában. Hatalmas veszekedés kerekedik az ügyből. Carlos egyre eszelősebben viselkedik: kikötözi Lorenát az ágyhoz, nehogy elmenjen otthonról nélküle. Guillermo ki van bukva az újabb sikertelen együttlét miatt Ninával, ezért prostituáltat hív magához. Marcos és Laura megegyeznek, hogy nem kezdenek kapcsolatot, de egymás mellett maradnak.

2016.09.21., Szerda 11:00 - 63. rész

Ignacio bejelenti a vendégsereg előtt, hogy ő Rafael apja. A hír nem arat osztatlan sikert, főleg Rafael borul ki rajta és elviharzik. Carlos továbbra is fogva tartja Lorenát, amit a nő egyre nehezebben visel. Cecilia leteremti a lányát, amiért fiatalabb pasija van, majd miután Laura elmegy, alaposan felönt a garatra. Rafael dühében száguldozik az úton, aminek az lesz a vége, hogy autóbalesetet szenved és súlyosan megsérül.

2016.09.22., Csütörtök 11:00 - 64. rész

Lorena rádöbben, hogy nem Patricia segített neki kiszabadulni és Carlost megmérgezni, hanem Salomon. Patricia úgy dönt, segít Lorenának harcolni Salomon ellen. Rafaelt kiengedik a kórházból. A kórházi szobában megjelenik Gabriela, hogy beszéljen a férfival, de Laura csúnyán elzavarja. Nina Mauriciónak is elmeséli, hogy Guillermót impotensnek gondolja. A férfi reménykedni kezd. Ignacio megtudja, hogy José Ignaciót elrabolták, és rögtön Aliciára gyanakszik. Elmegy hozzá és átkutatja a lakást, de nem találja meg a picit. Nina döbbenten veszi tudomásul, hogy ő sem jut be a lakásba, a zárakat lecserélték.

2016.09.23., Péntek 11:00 - 65. rész

Olga lelkibeteg Jose Igancio elrablása miatt, de Manuel mellette áll. Rafael élet-halál között lebeg. Laura rájön, hogy még mindig szereti férjét. Rafael látni sem akarja az anyját, aki elszántan be akarja teljesíteni bosszúját. Rafael köszönetet mond Gabrielának a boldogságukért, de állítja, hogy többé nem lehetnek együtt. Patricia higanyt küld Lorenának, aki azt cselesen belekeveri Carlos ételébe.