hirdetés

Láncra vert szerelem 66-70. rész tartalma

Láncra vert szerelem 66-70. rész tartalma

 

 

2016.09.26., Hétfő 11:00 - 66. rész

Olga Manuel segítségével megkéri édesanyja szellemét, hogy hagyja egy ideig békén, amíg meg nem találják Gabriela kisfiát. Alicia Ignacióra zúdítja minden szívfájdalmát, aztán szabadon engedi. Ignacio tart attól, mi mindenre képes Alicia ebben a lelkiállapotban. Lorena higanyt itat Carlosszal, aki nem hal meg rögtön, csak lebénul és rosszul érzi magát. Lorena elégedetten indul Patriciához, hogy megköszönje neki a kapszulát, amit küldött neki, de kiderül, hogy Salomon keze van a dologban.

2016.09.27., Kedd 11:00 - 67. rész

Lorena rádöbben, hogy nem Patricia segített neki kiszabadulni és Carlost megmérgezni, hanem Salomon. Patricia úgy dönt, segít Lorenának harcolni Salomon ellen. Rafaelt kiengedik a kórházból. A kórházi szobában megjelenik Gabriela, hogy beszéljen a férfival, de Laura csúnyán elzavarja. Nina Mauriciónak is elmeséli, hogy Guillermót impotensnek gondolja. A férfi reménykedni kezd. Ignacio megtudja, hogy José Ignaciót elrabolták, és rögtön Aliciára gyanakszik. Elmegy hozzá és átkutatja a lakást, de nem találja meg a picit. Nina döbbenten veszi tudomásul, hogy ő sem jut be a lakásba, a zárak le vannak cserélve…

2016.09.28., Szerda 11:00 - 68. rész

Gabriela a börtönben szenved. Rafael segíteni szeretne rajta, de csak a távolból, mert tudja, hogy többé nem lehet köztük semmi. Nina bevallja Rafaelnek, hogy szerinte Alicia vitte el Gabriela babáját. Lorena szabadon engedi a félig gyógyult Carlost, de megbeszélik, hogy szövetkeznek. Ezután megjelenik a börtönben, hogy segítsen Gabrielának kiszabadulni. Rafael nem érzi otthon jól magát, és Laurának is kezd elege lenni abból, hogy a volt férjébe kapaszkodjon.

2016.09.29., Csütörtök 11:00 - 69. rész

Lorena a börtönben felkínálja segítségét Gabrielának. Olga a mit sem sejtő Hilda segítségével bejut Alicia házába. Guillermo elmegy Salomónhoz, hogy megtudja, hol rejtegetik a babát. Guillermo megfogadja, hogy megtorolja Salomón gaztetteit. Ignacio elmegy Rafaelhez, hogy magyarázkodjon. Tatiana felismeri benne apja szeretőjének férjét.

2016.09.30., Péntek 11:00 - 70. rész

Olga megtalálja Aliciánál a kisbabát és elrejtőzik a lakásában, hogy magához vegye. Alicia árvaházba akarja vitetni a gyereket, de Félix le akarja beszélni erről a tervéről. Ignacio emberrablás gyanúja miatt feljelenti Aliciát. Laura először alaposan beolvas Ignaciónak, majd szövetségest keres benne Rafael visszahódítására. Salomón újabb megbízást ad Jonathannak: Carlos Malpica a célpont. Rafael őszintén beszél Laurával, minden segítségét és támogatását felajánlja, hogy volt felesége új életet kezdhessen.