hirdetés

Láncra vert szerelem 71-75. rész tartalma

Láncra vert szerelem 71-75. rész tartalma

 

 

2016.10.03., Hétfő 11:00 - 71. rész

Lorena meglátogatja Gabrielát a börtönben, és győzködni próbálja, hogy bízzon benne. Fina aggódik Cecilia játékszenvedélye miatt. Mauricio felhagy a versengéssel Nináért. Marcos és Laura úgy döntenek, elfogadják egymást úgy, ahogy vannak. Alicia megkéri Félixet, hogy vigye el José Ignaciot az árvaházba, de Félix inkább magához viszi. Útközben megállítják a rendőrök, és őrizetbe veszik.

2016.10.04., Kedd 11:00 - 72. rész

A rendőrségnek nincs elég információja, hogy bevigyék Aliciát, de ő fél, ezért Salomóntól kér segítséget. Laura aláírja a válási papírokat, és békés viszonyok között elbúcsúznak egymástól Rafaellel. Manuel egyre erősebben szorongatja Félixet, aki látszólag kezd megrendülni, de még nem mond semmit Aliciáról. Camilo elköltözik a városból, ezért Tati nagyon szomorú. Bertha komolyan beolvas Leónnak a részeges viselkedése miatt.

2016.10.05., Szerda 11:00 - 73. rész

Manuel virágot visz Olgának és arra kéri, hogy legyen a barátnője. Felix ellen már majdnem vádat emelnek, amikor felsőbb utasításra szabadon engedik. Cecilia véletlenül elszólja magát Tatianának az anyja kapcsolatáról Marcosszal. Gabrielát váratlanul meglátogatja Rafael, de közli vele, hogy Ignacio miatt nem lehetnek együtt. Lorena miután tudomást szerez róla, hogy Carlos meghalt, félni kezd, hogy Salomon rájön, hogy segít Gabrielának.

2016.10.06., Csütörtök 11:00 - 74. rész

Alicia arra utasítja Hildát, hogy tüntesse el a gyerek minden holmiját, azonban szolgálója nem engedelmeskedik neki. Gabriela teljesen el van keseredve Rafael szakítása miatt, amikor Patrícia váratlanul megkeresi őt. Guillermo úgy sejti, hogy potencia problémája mögött lelki gond állhat és arra kéri Ninát, hogy tartson ki mellette. Tatiana elárulja apjának, hogy azért nem tetszik neki az anyja új kapcsolata, mert ő is szerelmes Marcosba. Nina felkeresi Patríciát és afelől érdeklődik nála, hogy kicsoda valójában Alicia.

2016.10.07., Péntek 11:00 - 75. rész

Patricia elmeséli Guillermónak és Ninának a Salamónnal való fiatalkori szerelmét. Ezzel párhuzamosan Ignació Rafaelnek meséli el, hogyan maradt meg az érdekházasságban, ahelyett, hogy Aliciát választotta volna, akit igazán szeretett. Gabrielát felkeresi egy fiatal tényfeltáró újságíró, Juan, hogy segítsen neki.