hirdetés

Láncra vert szerelem 76-80. rész tartalma

Láncra vert szerelem 76-80. rész tartalma

 

 

2016.10.10., Hétfő 11:00 - 76. rész

Ignacio Rafaelnek, Patricia pedig Guillermónak és Ninának párhuzamosan mesélik el, mi történt valójában 1977-ben, azon a születésnapi partin, amin mindannyijuk sorsa végérvényesen megpecsételődött. Ekkor Margarita Guillermóval volt állapotos, miközben a férje, Ignacio, Alicia szeretője volt. Már megszületett közös fiúk is, Rafael. Ezen az estén az Aguilera vállalat megalapítását is ünneplik, melynek Margarita a tulajdonosa. Alicia és Patricia ekkor még barátnők.

2016.10.11., Kedd 11:00 - 77. rész

Olga ultimátumot ad az apjának: ha nem tesz valamit az alkoholizmusa legyőzéséért, elküldi otthonról. Cecilia pénzt kér Finától, hogy fedezni tudja a játéktartozásait, de ő inkább elviszi egy anonim csoportba segítségért. Rafael állást ajánl Laurának az egyik szállodájában, aki el is fogadja azt. Juan megpróbálja megértetni Gabrielával, hogy magának köszönheti, hogy börtönbe jutott. Guillermo felajánlja Rafaelnek, hogy legyenek egy család. Ignacio egészségügyi állapota egyre rosszabb.

2016.10.12., Szerda 11:00 - 78. rész

Marcos féltékeny, amiért Laura Rafaellel fog dolgozni. Alfredo két prostituáltat visz Rafael lakására, és megpróbálja rátukmálni az egyiket, de Rafael ellenáll. Cecilia csúnyán leissza magát, Tati talál rá részegen. Salomón azzal fenyegeti Patriciát, hogy bezárja, amiért kikotyogta a történteket Guillermónak és Ninának. Gabriela rájön, hogyan bizonyíthatja az ártatlanságát. Most már biztos, hogy Ignacio rákja kiújult.

2016.10.13., Csütörtök 11:00 - 79. rész

Ignacio az orvosi konzultáció után úgy dönt, hogy nem vesz igénybe kezelést. Leon elhatározza, hogy leszámol az ivással és elmegy az anonim alkoholistákhoz. Laura izgalommal várja első munkanapját, azonban arra nem számít, hogy Alfredo bepróbálkozik nála. Gabriela lebukik a börtönben, hogy mobiltelefon van nála, ezért egy elkülönített cellába helyezik át. Guillermo megtudja Hugótól, hogy apjának már nem sok ideje van hátra. Ignacio megismerkedik Rafael gyerekeivel, akik örömmel fogadják.

2016.10.14., Péntek 11:00 - 80. rész

Tatiana és Emiliano a nagyapjukkal töltik a napot. Ignacio részletesen és őszintén elmeséli a múltat Rafaelnek, de ő elutasítja: szemére veti, hogy nem törődött vele. Patricia felveszi a kapcsolatot Juannal, aki felajánlja neki a segítségét. Mauricio ráveszi Lorenát, hogy menjen el a rendőrségre. Alicia és Salomón évődnek, de Alicia visszautasítja a férfi házassági ajánlatát. Két pár: Laura és Marcos, Nina és Guillermo megtalálják a boldogságot.