hirdetés

Láncra vert szerelem 81-85. rész tartalma

Láncra vert szerelem 81-85. rész tartalma

 

 

2016.10.17., Hétfő 11:00 - 81. rész

Nina megharagszik Guillermóra, amiért nem hajlandó elengedni a múltját, és otthagyja őt. Juan lefizeti az őröket, hogy engedjék ki Gabrielát a magánzárkából. Alicia és Salomón együtt töltik az éjszakát. Laura ékszerei eltűnnek. Rögtön Marcost vádolja, aki természetesen megsértődik. Manuel kihallgatja Lorenát, de a nő még mindig titkolózik. Rafael megfenyegeti az anyját, hogy ha nem segít Gabrielának kijutni, feljelenti őt.

2016.10.18., Kedd 11:00 - 82. rész

Cecilia bevallja Laurának, hogy ő lopta el az ékszereket, és segítséget kér tőle a betegsége leküzdéséhez. Laura bocsánatot kér Marcostól, de ő hallani sem akar róla. Alfredo randira hívja Laurát, aki nagy nehezen igent mond. Patricia odaadja a felvételeket Juannak. Alicia azt akarja, hogy Salomón hagyja el Patriciát, és vegye őt feleségül.

2016.10.19., Szerda 11:00 - 83. rész

Nina azt javasolja Guillermónak, hogy tartsanak szünetet, hátha idővel jobbra fordul a kapcsolatuk. Cecilia beismeri, hogy problémái vannak és lánya kérésére megígéri, hogy elmegy az anonim alkoholistákhoz. Juan Lorena tudtára hozza, hogy bizonyítéka van ellene és közli vele, hogy szándékában áll megírni. Laura miután együtt vacsorázik Alfredóval rájön, hogy valójában Marcosszal szeretné leélni az életét. Salomon elmondja Patríciának, hogy viszonya van Aliciával és feleségül akarja venni. Ignacio látogatást tesz Aliciánál, azonban a beszélgetésük nem várt fordulatot vesz.

2016.10.20., Csütörtök 11:00 - 84. rész

Ignacio és Alicia közti beszélgetés nem enyhíti a nő gyűlöletét, nem bír megbocsátani, de nem is akar. Juan újabb bizonyítékokat talál az Aguilera bűntényekkel kapcsolatban. Patricia öngyilkos akar lenni. Laura házasságot ajánl Marcosnak és az esküvőjüket tervezgeti, de Rafaelt nem dobja fel ez a hír. Olga rájön, hogy Hilda tudna segíteni Gabriela szabadulásában. Guillermo és Ignacio kapcsolata igazi apa-fiú kapcsolattá fejlődik. Juan látogatása közben beállít a börtönbe Rafael, el akarja zavarni a vetélytársát, de Juan a jelenlétében szerelmet vall Gabrielának. Aliciát letartóztatják.

2016.10.21., Péntek 11:00 - 85. rész

Juan szerelmet vall Gabrielának, amit Rafael is végighallgat. Lorena egyre nehezebben viseli az igazság terhét, ezért Mauricio és Juan segítségét kéri. Tatiana meghallja, hogy Laura házasodni készül Marcossal és teljesen kiborul, de végül anyjának sikerül megbékítenie. Ignacio a rendőrségen megvádolja Aliciát és az ügyvédjét a fia elrablásával. Salomon otthonba küldi Patríciát, miközben beállít hozzájuk Rafael, aki a rendőrségre akarja vinni magával. Hilda segítségével Olgának sikerül bizonyítékot szereznie, amit át is ad Gabrielának.