hirdetés

Láncra vert szerelem 86-90. rész tartalma

Láncra vert szerelem 86-90. rész tartalma

 

 

2016.10.24., Hétfő 11:00 - 86. rész

Olga beviszi Gabrielának Alicia naplóját, ami tökéletes bizonyíték. Patriciát Salamón utasítására elrabolják, de sikerül kiszabadulnia. Rafael elkapja Salomónt és Ignacio elé viszi. Ignacio a rendőrségen szembesül Aliciával, Olga is bizonyítékkal érkezik. Lorena is bevallja Juannak az igazságot, majd elmegy a rendőrségre és vallomást tesz: előzetesbe kerül. Gabriela Ignacio segítségét kéri. Gabriela a börtönben szemtől szembe találkozik Aliciával. Salomónt letartóztatják.

2016.10.25., Kedd 11:00 - 87. rész

Rafaelt sokkolja Laura esküvőjének a híre. Lorena vallomása nem elég Salomón ellen, ezért Gabrielát nem mentik fel. Marcos és Guillermo megtalálják Nataliát, aki még életben van. Alicia megkéri Félixet, hogy segítsen neki kijutni a börtönből, de az ügyvéd cserbenhagyja. León és Cecilia összetalálkoznak egy anonim gyűlésen. Ignacio és Patricia összeszedik a bizonyítékokat Salomón ellen, és elmennek vallomást tenni.

2016.10.26., Szerda 11:00 - 88. rész

Manuel megtalálja Fabiánt, és hazaviszi Olgának. Gabrielát felmentik, és kiengedik a börtönből, Salomónt pedig vád alá helyezik. Lorena nagyon kibukik, mikor megtudja, hogy Marcos elveszi Laurát. Salomón lefizeti a börtönőröket, és máris a szabadulását tervezi. Juan elhívja vacsorázni Gabrielát, hogy megünnepeljék a szabadulását, és közben szerelmet vall neki.

2016.10.27., Csütörtök 11:00 - 89. rész

Gabriela kikosarazza Juant. Guillermo elmegy Alicia lakására, hogy segítsen Ninának összepakolni, és végül kibékülnek. Aliciát 8, Salomónt 26 év börtönre ítélik. A vállalat részvényeit újra felosztják, Gabriela és Patricia 50-50%-ot kapnak. Jonathan megszökteti Salomónt a börtönből. Manuel és Olga összeházasodnak. Rafael megpróbál kibékülni Aliciával a börtönben, de a nő elutasítja.

2016.10.28., Péntek 11:00 - 90. rész

Salomón megszökik a börtönből. Olga és Manuel összeházasodnak. Tatiana felkeresi Gabrielát és próbálja összehozni az apjával, de a találkozás balul sül el. Salomón elsőként Patricát látogatja meg és halállal fenyegeti. Natalia egy ügyes húzással lelövi Jonathan, majd Guillermo és Salomón verekedéséből Salomón kerül ki vesztesen: a pisztoly felé sül el. Ignacio mindenkitől elbúcsúzik, majd visszamegy a tengerpartra Cristóbálhoz, hogy ott várja meg a halált. Rafael ismét felkeresi Gabrielát.