hirdetés

Kaliforniai álom: A kulisszák mögött

Kaliforniai álom

Emma Stone és Ryan Gosling az új álompár! Less be a kulisszák mögé, nézd meg hogyan idézi meg Hollywood fénykorát Damien Chazelle legújabb Oscar-esélyes romantikus filmjében!

 

A werkvideóban a színészek, a rendező, és a koreográfus is megszólalnak, mesélnek a forgatásokat megelőző felkészülésről, kemény munkáról.

 

Az Oscar-díjas Whiplash rendezője, Damien Chazelle a klasszikus Hollywood-i filmek varázslatos világát idézi meg az idei év legjobban várt filmjében.

A KALIFORNIAI ÁLOM lenyűgöző képi világa, romantikus tánc-, és dalbetétei, látványos díszletei nem csak a mozgókép és Los Angeles városa előtt tiszteleg, hanem az álmaikért küzdő művészek előtt is.

Az Emma Stone és Ryan Golsing főszereplésével készült alkotás egy jazz zongorista és egy feltörekvő színésznő szerelmi történetén keresztül bontakozik ki a néző előtt.

A kritikusok által méltán dicsért alkotást a Velencei és a Torontói Filmfesztivál közönsége is ünnepelte, a filmet már most a legnagyobb Oscar-esélyesek között tartják számon. A film további szereplői között az Oscar-díjas J.K. Simmons és a többszörös Grammy-díjas, Golden Globe-, és Oscar-díjas John Legend is megtalálható.

 

 

A KLAIFORNIAI ÁLOM december 29-től a mozikban – szinkronnal és felirattal is.