hirdetés

A vilgápremierrel egy időben jelenik meg Stephenie Meyer új könyve A Vegyész

Nyolc év után új könyv jelenik meg a Twilight Saga és A burok alkotójától

 

Nyolc év szünet után új könyvet írt Stephenie Meyer, a világhírű Twilight Saga és A burok szerzője.

 

A Vegyész című thriller főszerepében egy kivételes tehetségű nő áll, aki évekig az USA egyik név nélküli fedőszervezetének a titkos ügynökeként dolgozott – most azonban elvarratlan szál mások szemében, és mindent meg kell tennie, hogy életben maradjon.

A könyv november 8-án, a világpremierrel egy időben jelenik meg Magyarországon.

 

Meyer első története, a Twilight Saga világszerte 155 millió példányban kelt el. A tinédzser Bella Swan és vámpír szerelme, Edward Cullen keserédes meséje egy egész generációt igézett meg; a történetekből készült filmek szintén hatalmas rajongótábort mozgattak. A Twilight-sorozat újraírta a fiatal felnőtteknek szóló könyvpiacot: kirobbanóan hatalmas sikere nyomán hirtelen minden szerző ilyen könyvet akart írni.

Az írónő első felnőtteknek szóló regénye, A burok 2008-ban jelent meg, és már a megjelenésekor a New York Times és a Wall Street Journal bestsellerlistájának az élén nyitott és ott is maradt hetekig.

 

STEPHENIE MEYER: A VEGYÉSZ

 

 

Letehetetlenül izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkos ügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál.

Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.

Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar.

Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja.

Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna.

Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.

 

Megjelenés: 2016.11.08.

Terjedelem: 480 oldal