hirdetés

Barbie: Csillagok között

Barbie: Csillagok között

Barbie most a csillagok közül jelentkezik, rengeteg zene és az űr varázslatos világa vár ránk az új részben

 

 

Barbie egy távoli bolygón él az apukájával és egy különleges, de nagyon cuki élőlénnyel, Pupcornnal. Ideális világban, a természetben nő fel a lány apja szeretetével körülvéve, távol a zsúfolt bolygóktól, városoktól. De még onnan is látszik, hogy a messzi csillagok, az égbolt díszei egyre halványulnak, a mozgásuk lassul. Egy napon levél érkezik a királytól, csatlakozzon Barbie is a csillagmentő csapathoz.

 

Népmesékhez hasonlóan a lány elindul a nagyvilágba, ahol küzdelmek, próbák várnak rá, míg felnő, és kiteljesedik különleges képessége, mellyel egységgé kovácsolja a csapatot, megszelídíti az állatokat és mozgásba hozza az egész univerzumot.

Alapvetően lányoknak szóló mese a Barbie, de az űr, mint terep, talán a fiúknak is tetszeni fog. Ez a Barbie mese belépő lesz később a Final Fantasy világba, vagy az olyan filmekbe, mint a Bruce Willis féle Armageddon. De nem véletlen, hogy hat éveseknek ajánlott rajzfilmről van szó.

Ebben a részben kevesebb a gonoszság, mint a többi Barbie filmben, nincs igazán gonosz szereplő. Itt is vannak konfliktusok, de a fő feladat a világ megmentése és ezért együtt kell dolgoznia annak is, aki esetleg riválisnak tekinti a másikat.

A Barbie: Csillagok között hozza az alapvető kívánságokat, fülbemászó dallamok, a zene és a tánc szeretete, a gyönyörűen megrajzolt világ és természetesen a boldog lezárás a végére.

Mese az összefogásról, a barátságról és a bennünk rejlő erőről.

 

Molnár Gábor