hirdetés

Amerikai sikersorozattal indítja 2017-et az RTL Klub

Január elején országos premier sorozat érkezik az RTL Klubra

Az RTL Klub a 2017-es évet rögtön egy országos sorozatpremierrel indítja, ugyanis január 6-án először az RTL Klubon láthatják Magyarországon a Halálos fegyver című akciósorozatot a nézők. Az USA-ban ősszel debütált széria a kultikus, Mel Gibson és Danny Glover fémjelezte film-tetralógia alapján készült. Előtte azonban mind a négy klasszikus opuszt leadja a csatorna december 27. és 30. között.

 

Az USA-ban néhány hónapja debütált a ’80-as és a ’90-es évek kultikus Halálos fegyver filmjei alapján készült sikersorozat, szintén Halálos fegyver címmel. A rengeteg pozitív kritika alapján a sorozat népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint, hogy a 12 részesre tervezett első évadot 18 epizódra bővítették ki.

A projekten olyan sztárok dolgoztak, mint McG, aki többek között a Magyarországon is ismert Odaát, A narancsvidék vagy a Chuck producere volt, de ő rendezte többek között a Charlie Angyalai filmváltozatát is.

A sorozatban Danny Glover Murtaugh karakterét Damon Wayans formálja meg, míg az új Riggst (Mel Gibson) Clayne Crawford alakítja. A tévés Halálos fegyver sorozat története szerint az egykori vakmerő tengerészgyalogos Riggs miután balesetben elveszti várandós feleségét, Los Angelesbe költözik, hogy ott kezdje újra az életét. Itt egy helyi nyomozót, Murtaugh-t kapja maga mellé társul, aki nemrég szívműtéten esett át, aminek hatására próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt, több-kevesebb sikerrel. A labilis Riggs váratlan és szó szerint kirobbanó felbukkanása azonban minden számítását áthúzza.

A Halálos fegyver-sorozat 2017. január 6-án, pénteken 21.10-kor, a Barátok közt után dupla epizóddal debütál az RTL Klubon.