hirdetés

Vakító fények: Főszerepben Carrie Fisher és Debbie Reynolds

Vakító fények

Az HBO filmje a show-bizniszről és keserédes családi szeretetről szól. A film szomorú aktualitása, hogy anya és lánya két nap leforgása alatt halt meg 2016-ban.

 

 

Debbie Reynolds 83 évesen fellép Las Vegasban, ám ennek egészsége látja kárát. Mindez kihatással van lánya, Carrie Fisher, a Star Wars-filmek Leia hercegnője életére is. Az HBO filmje a show-bizniszről és keserédes családi szeretetről szól.

 

Az HBO filmje intim és közvetlen bepillantást nyújt a hollywoodi hírességek világába, annak minden különcségével együtt.

Debbie Reynolds, az Ének az esőben sztárja még 83 évesen is fellép Las Vegasban, ám ennek egészsége látja kárát. Mindez kihatással van a lánya, Carrie Fisher, a Star Wars-filmek Leia hercegnője életére, akinek válasza egyszerre mulatságos és szívszaggató.

A film a show-bizniszről és a keserédes családi szeretetről szól. Anya és lánya két nap leforgása alatt halt meg 2016-ban.

 

A dokumentumfilm Magyarországon elsőként január 13-tól az HBO GO-n látható, a tévében pedig január 14-én 18:20-kor debütál az HBO csatornáján.