hirdetés

Piszkos pénz, tiszta szerelem 1-5. rész tartalma

Piszkos pénz, tiszta szerelem 1-5. rész tartalma

 

 

2017.07.03., Hétfő 20:00 - 1. rész

Ömer Demir élete a lehető legjobban alakul, kitüntetik a munkahelyén és az eljegyzésére készül. Elif Denizer, sikeres üzletasszony, aki Rómában éli mindennapjait. Születésnapja alkalmából hazautazik a családjához. Mindkét fél élete egyszerre dől össze, amikor egy végzetes estén a lány apját és a férfi menyasszonyát együtt találják...

2017.07.04., Kedd 20:00 - 2. rész

Ömer egy gyémántot talál menyasszonya szobájában, ekkor úgy dönt Isztambulban marad, amíg meg nem oldódik ez a különös ügy. Elfiet megfenyegetik, hogy ha azonnal nem találja meg az elveszett gyémántokat, nagy bajba kerül. A nő a férfi segítségét kéri, de ő megmakacsolja magát.

2017.07.05., Szerda 20:00 - 3. rész

Elif gőzerővel keresi a gyémántokat, de időközben testvére New York-ba utazik. Úgy dönt, hogy elkíséri őt a repülőtérig, ám ekkor elrabolják őket. A férfi, aki elrabolja ultimátumot ad a lánynak, elviszi neki a gyémántokat, cserébe a húga életben marad. Ömer Elif elé áll a két megtalált gyémánttal.

2017.07.06., Csütörtök 20:00 - 4. rész

Elif nyomozásba kezd és elmegy Sibelékhez. Miután a dobozt megtalálta és üres volt, kétségbe esik. Ráadásul a húga elrablói egy a lány nyakában lévő nyakláncot küldenek neki. Bahar amit csak tud, mindent kiszed Boraból, amikor a lány pénzt kér és a férfi megtagadja a kérést.

2017.07.07., Péntek 20:00 - 5. rész

Tayyar bácsi mozgatja a szálakat a háttérben. Unokaöccse nem bízik abban, hogy a lány végig tudja csinálni a rá kiszabott feladatokat. Ömer folyamatosan nyomoz, de amikor Sibel-t "gyanúsítják" meg valamivel, egyszerűen nem lehet beszélni a fejével és elönti őt a düh.