hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1050-1054. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1050-1054. rész tartalma

 

 

2017.06.26., Hétfő 19:30 - 1050. rész

Reggel Evelin türelmetlenül várja, hogy jelentkezzen Iván és folytassák, amit korábban elkezdtek. Simon elviszi a húgát reggelizni Emmához, a munkahelyére, hogy elterelje a gondolatait, míg Iván nem jelentkezik. Miközben Evelin Iván hívására vár, beállít Maja, és lelkendezve elmeséli a friss kalandját, amitől világossá válik, hogy ugyanaz a férfi csábította el őket. Közben Iván felhívja Evelint és megbeszélik, hogy este találkoznak. A lányok elhatározzák, hogy megleckéztetik Ivánt.

Reggel Joe-nak felajánlja az új lakótársuk, Zoé, hogy menjenek együtt futni. Joe különben is fagyos viszonyban van Barbival, akiben ez még inkább felébreszti a féltékenységet. A fodrászatban Barbi kipanaszkodja magát, hogy Joe vele szóba sem áll, inkább Zoéval fut, eközben Joe élvezi a kocogást és a beszélgetést Zoéval a Margit-szigeten. Gábor a Zoé miatti féltékenységében Joe-val Barbin veszekszik a műhelyben.

Milán kétségbe van esve, mert már három napja nem hallott Hajniról. Győző ad neki egy tippet, ami igaz, hogy balul sül el, mikor Milán megjelenik ugyan a bárban, ahol Hajni dolgozik, de tévedésből Mesinek tesz szerelmi vallomást. Mérgesen rohan Győzőhöz, aki újabb tervvel áll elő. A terv a következő: Milán balesetet színlel a lakóhajón, Győző pedig odahívja Hajnit a hajóra. A terv egész jól működni látszik, míg Milán végül el nem szúrja az egészet.

2017.06.27., Kedd 19:30 - 1051. rész

Barbi és Joe reggel kettesben maradnak a lakásban, ami Joe számára kezd kínos lenni, és már éppen elindulna, amikor Barbi hirtelen rosszul lesz. Joe ijedten viszi be a feleségét a kórházba, ahol hosszas vizsgálatok után végül kiderül, hogy semmi probléma. Joe és Barbi azonban végig izgulják a napot, és Joe kínosan veszi tudomásul, hogy úgy beszélnek vele, mint a gyerek apjával. Joe-t nagyon megérint a dolog, és azt kívánja, bárcsak az övék lenne a baba.

Miután Roland ismét kurdarcot vallott a próbálkozásával, hogy világossá tegye Gréti számára, hogy Amerika nem neki való, Roland számára egyértelmű lesz, hogy Grétit már semmi sem tartja Budapesten – szóval találnia kell valamit, ami miatt Gréti Budapesten maradna. Megkéri Bécyt, hogy adja vissza Grétinek a fotós állását. Bécy kihasználja az alkalmat, hogy Roland térden állva csússzon előtte, de először még vonakodik szívességet tenni Rolandnak. Ám végül Bécy meggondolja magát és felveszi Grétit.

Hajni visszautasítása után Milán még mindig szerelmi bánattól szenved. A haverja, Győző fel akarja őt vidítani és egy fiús napot akar vele eltölteni, ám Milán azzal rázza le őt, hogy ő egyáltalán nem tudja Kareszt pótolni. Győző megsértődik és elmegy. Milán rájön, hogy igazságtalanul bántotta meg Győzőt és bocsánatot kér tőle, de Győző csak azzal a feltétellel bocsát meg, ha Milán elmegy vele a strandra, amire a húgától kapott belépőt.

2017.06.28., Szerda 19:30 - 1052. rész

Miután reggel Joe szinte levegőnek nézi Barbit, a lány teljesen kiakad, és úgy dönt, hogy nem tud tovább ebben a légkörben élni, ezért mindenkinek az a legjobb, ha elmegy. Lali teljesen ledöbben ezen, ezért először Barbit próbálja maradásra bírni, majd pedig Joe-nak tart lelki fröccsöt. Joe végül elmegy Barbihoz, ahol szerelmet vall neki és ráveszi, hogy költözzön haza.

Grétinek nincs szíve bevallania Daninak, hogy újra ő lesz a klub hivatalos fotósa miután elfogadta Bécy ajánlatát, eredetileg ugyanis Danival együtt Hawaii-re akartak utazni. Ám Gréti számára ezután világossá válik, hogy mégiscsak Budapest az, ahol élni szeretne és a város és a barátok többet jelentenek neki, mint ahogy azt gondolta. Amikor a lány végre összeszedi magát, hogy elmondja az igazat a szerelmének, Roland megelőzi. Danit bántja, hogy Grétinek titkai vannak előtte. A helyzet veszekedésbe torkollik, amelynek az a vége, hogy felteszik a kérdést maguknak, vajon nem lenne-e jobb, ha szakítanának?

Amikor Gábor megtudja, hogy Zoé ma egész nap a műhelyben lesz, szinte biztosra veszi, hogy eléri a célját: még aznap megdönti. Eldicsekszik Alexának a rá váró élménnyel, de Alexa nem sok esélyt ad a sikerének. Gábornak azonban tényleg sikerül rábeszélnie Zoét egy randira. Eleinte minden jól alakul, Gábor a legsármosabb formáját hozza. Meglepetésére azonban Zoé váratlanul meggondolja magát és faképnél hagyja a fiút. Hazaérkezvén Gábor döbbenten konstatálja, hogy Zoé egy másik pasit hozott fel magával. Gábor miután Zoé ezzel a beszólással belegyalogol az önérzetébe, megsértődik és tetteti az érdektelent.

2017.06.29., Csütörtök 19:30 - 1053. rész

Barbi továbbra is ellenségesen viszonyul Zoéhoz, bár igyekszik, hogy ennek ne adjon hangot, tekintettel arra, hogy csak most rendeződött a viszonya Joe-val. Paula és Alexa viszont összebarátkoznak a lánnyal. Barbi akkor gondolkodik el először, hogy nem tévedett-e vele kapcsolatban, mikor Zoé ajándékkal kedveskedik neki. De Zoé már aznap este eljátssza az esélyét, amikor Barbi szeme láttára az ingyen italok kedvéért szemérmetlenül kihasznál egy kedves fickót. Barbi ezt nem hagyhatja annyiban, és az albérletben újabb támadást indít a lány ellen.

Karolában mély nyomokat hagyott a Szilárddal való találkozás. Mikor Gréti rágja a fülét, hogy nézzen szembe a múltjával, először makacsul ellenáll, de aztán be kell látnia, hogy így nem képes megszabadulni a démonaitól. Szilárddal ellátogatnak a régi gyermekotthonukhoz. Miután Karola ráébred, hogy annak idején mennyire szenvedett a fiú, mélységesen elszégyelli magát, és az ő sebei is felszakadnak. Egy érzelmektől fűtött pillanatban megállapítják, hogy mindketten a múltjuk áldozatai.

Mikor Emma egy szupermarketben véletlenül találkozik Lindával, rögtön feltámadnak benne a régi érzések, és elbizonytalanodik, hogy jó ötlet volt-e szakítani. Úgy tűnik, Lindának sem sikerült elfelejtenie Emmát, és az is kiderül, hogy időközben különköltöztek Péterrel. Ám amikor Linda beállít az albérletbe, Evelin durván elhajtja, mert azt hiszi, ezzel szívességet tesz Emmának. Mikor Emma tudomást szerez a dologról, még épp sikerül utolérnie Lindát.

2017.06.30., Péntek 19:30 - 1054. rész

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Lali dühösen kihajítja az apját és felháborodottan felhívja az anyját. Amikor Gábor később rákérdez, mi történt, Lali bevallja, hogy Ibizán kihúzta a gyufát a befektetőnél és az apja ezért semmirekellőnek nevezte. Ezzel annyira megbántotta Lalit, hogy soha többé nem akarja látni Edét. Később Lali anyja, Vilma is felbukkan az albérletben. Lali hívása után nagyon aggódott és felszállt az első vonatra. Amikor Vilma összetalálkozik Edével, mérgesen beolvas a férfinak és utánamegy. Lali eközben elmegy inni Joe-val és Gáborral. Amikor felugrik Vilmáért, hogy őt is magukkal vigyék, intim pillanatban találja őt Edével.

Karola megrémül, amikor Szilárd ráveszi, hogy jöjjön el vele, mert van számára egy "meglepetése". Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Karola számára borzasztó élmény a viszontlátás – amit Szilárd eredetileg bosszúnak szánt – Raja ugyanúgy fenyegeti és megrémiszti, mint régen. Amikor Karola este visszamegy Szilárdhoz, hogy lebeszélje a fiút az újabb bosszúról, a helyzet elfajul.

Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a lakóhajóról azért, hogy el tudjon szállásolni két táncos lányt, Francit és Kírát. Mivel Karesz Spanyolországban van, Milán egyedül veszi fel a harcot. A maga oldalára állítja a lányokat és a segítségükkel sikerül megváltoztatni Bécy szándékát. Milán azonban kénytelen gyorsan rádöbbenni, hogy a két szexbombával nem ütötte meg a főnyereményt. Főleg Franci akarja mindenáron kihasználni Milánt és csicskáztatja.

gyulalala16
gyulalala16 képe
Offline
Csatlakozott: 2012/12/04
Re

LESZNEK JOVOHETEN IS KALANDOK