hirdetés

A kis menyasszony 217-225. rész tartalma

A kis menyasszony 217-225. rész tartalma

 

 

 

2017.06.26., Hétfő 13,50

217. rész

Shyam átmegy az őszintéségi teszten, és Gehna elhatározza: mindenben segíti őt és a lányt, hogy egymásra találhassanak. Kifaggatja Sugnát az érzéseiről, de kiderül, hogy ő még egyáltalán nem áll készen egy új szerelemre. Basantnak, aki aggódva várja Gehnát a szobájukban, füllentenie kell, mert nem szeretné, hogy bármilyen akadály háruljon a fiatalok elé.

218. rész

Shyam furfangosan, Kalyani és Basant segítségével kerül Sugna közelébe, és úgy tűnik, jó taktikát választ a lány érdeklődésének a felkeltésére. Niranjan apja még mindig nem tért vissza az útjáról, a fiú pénze pedig elfogyott, és gyötri a láz. Basant elhatározza, hogy Gehnával együtt a segítségére siet.

2017.06.27., Kedd 13,50

219. rész

Basant és Gehna meglátogatják a beteg Niranjant, aki olyan gyenge, hogy ellátni sem tudja magát. Gehna főz neki és kitakarítja a házat. Sugna meglátja a róla készült képet Shyam számítógépén, és nagyon mérges lesz. Shyam megmutatja neki azt a Sugnáról készült képet, amit a múltkor kinyomtatott otthon, és amelyen egy piros pontot festett Sugna homlokára. Sugna összegyűri a képet.

220/1. rész

Bhairav és Sumitra áldozatot hoztak a zarándoklatról az egész családnak. Gehna szeretné elmondani Sumitrának a Sugna és Shyam közti kapcsolatot, de Sumitra hamarabb megtalálja Jagdish szobájában azt a fényképet, amit Sugna gyűrt össze.

2017.06.28., Szerda 13,50

220/2. rész

Jagdish tanítja Anandi biciklizni, de elesik és lehorzsolja a karját. Sumitra éppen akkor indul Shyam házába, hogy beszéljen a fiúval, de ahelyett, hogy odamenne, és kellemetlen helyzetbe hozná magát, megbízza Jagdish-t, hogy hívja a templomhoz Shyamot, hogy megkérje, kerülje el Sugnát.

221. rész

Kalyani teljesen kétségbe van esve a templomban történt beszélgetés után, és könyörög Bhairavnak, hogy találjon mielőtt egy megoldást Sugna helyzetére. Sumitra nagyon aggódik Sugna sorsa miatt, de közben nagyon mérges is a lányára. Sugnának születésnapja van, de a családban mindenki elfelejti.

2017.06.29., Csütörtök 13,50

222. rész

Sugna a születésnapján visszaemlékszik, hogyan ünnepelte őt az egész család mielőtt megözvegyült. Ezúttal senkinek nem jut eszébe a születésnapja. A pap juttatja eszükbe, aki áldozatot mutatott be a család helyett a templomban ebből az alkalomból. Sugna családja lelkiismeret-furdalás érez a feledékenységükért, és megünneplik a születésnapot a házi oltár előtt.

223. rész

Sugna születésnapját ünnepli a család, amikor megérkezik Kalyani, és leszid mindenkit, amiért egy bűnös lányt ünnepelnek. Ekkor toppan be Shyam, és kijelenti, hogy el akarja venni Sugnát feleségül. Kalyani és Basant elkergetik a fiút. Sumitra rábeszéli Bhairavot, hogy győzze megy Kalyanit, Sugna érdekében el kell fogadniuk Shyam ajánlatát.

2017.06.30., Péntek 13,50

224. rész

Bhairav megkéri Kalyanit, hogy engedélyezze Sugna és Shyam házasságát, de hiába. Gehna meggyőzi Basantot, hogy beszéljen az anyjával. Basant magával hívja Gehnát, Bhairavot és Sumitrát, és így állnak Kalyani elé. Végül még így sem sikerül meggyőzni Kalyanit, ezért Bhairav kijelenti: ellenszegül az anyja parancsának.

225. rész

Kalyani elmondja Shyamnak, hogy ha mindent elmond az apjának Sugnáról, és ő még így is belegyezik a házasságba, akkor Kalyani is engedélyt ad rá. Shyam tényleg mindent elmond Madannak, de az apja annyira dühös lesz rá, mert egy várandós özvegyet akar elvenni, hogy egy bottal kezdi ütlegelni.