hirdetés

A múlt árnyékában 69-73. rész tartalma

A múlt árnyékában 69-73. rész tartalma

 

 

2017.06.19., Hétfő 15:50 - 69. rész

Marry-nek sikerül elhozni Susoreny-t a rendőrségről és mivel nincs hova mennie, ezért befogadj Miskóval az otthonukba. Albert bevallja Terezának, hogy vele szeretné leélni élete hátralevő részét. A két John teljesen kitakarítja a birtokot Holzmannék érkezését várva. Bencicka épp akkor toppan be a kocsmába, amikor róluk beszélgetnek és nagyon megörül, hogy hamarosan kiderül az igazság. Simona legnagyobb meglepetésére Karol hazamegy, de hamar kitör a botrány, amikor Filip provokálni kezdi. Osvald tudomást szerez róla, hogy Bencicka világgá akarja kürtölni az igazságot, ezért látogatást tesz nála.

2017.06.20., Kedd 16:00 - 70. rész

Karol bevallja Simonának, hogy szerencsejáték függő és hatalmas tartozása van. Felesége úgy dönt, hogy segít neki és kifizeti az adósságát. Hana rátalál a félholtra vert Bencickára, aki azt állítja, hogy csak elesett. Susoreny szeretne mielőbb megoldást találni a lakás problémájukra, ezért Marry tanácsára Simonához siet, hogy vállalati kölcsönt kérjen, de végül nem mer rákérdezni. Karol megpróbál kibékülni Filippel, de a fiú nem hajlik rá. Danka váratlanul megjelenik otthon és közli, végleg hazajött. Albert és a fiúk lázasan készülnek a Holzmannok fogadására, ám amikor Osvald meglátja, hogy ki érkezett el hozzájuk, leesik az álla.

2017.06.21., Szerda 15:50 - 71. rész

Závodskyék üdvözlik Borist, aki Erich Holzmannak adja ki magát. Mindenki bedől a színjátéknak, kivéve Osvaldod és Bencickát. Erichet körbevezetik a birtokon, és ünnepi vacsorával készülnek neki. Albert Margarétáról faggatja, és megtudja, hogy már meghalt. Albert megkéri Erichet, hogy látogassa meg Bencickát a kórházban, mert a nő nagyon szeretné látni a fiút, akinek az apja megmentette az életét. Boris beleegyezik, de Bencicka felismeri. Mindenki azt hiszi, hogy képzelődik és félrebeszél. Az orvos szerint műteni kell a beteg nőt. Tereza nem akarja meghallgatni, hogy miért kereste őt fel Duban. Megfenyegeti, hogy kihívja a rendőrséget, ezért Duban meghátrál, és elmegy. Kicsi John és Nagy John kételkednek Erich szándékaiban, és nem rokonszenveznek vele. Zuzka próbálja jobb kedvre deríteni Dankát, aki azt hazudja, azért jött haza Angliából, mert a család szolgaként bánt vele. Osvald elmondja Borisnak, hogy Margarétka nem halt meg a Holzmann család többi tagjával.

2017.06.22., Csütörtök 15:40 - 72. rész

Alberték hazatérnek a kórházból és elmondják, hogy Bencicka halott. Mindeközben Boris jól szórakozik, hiszen Erich szerepében minden kívánságát teljesíti a család. Osvald és Boris elbeszélgetnek Bencicka haláláról. Osvaldot meglepi, hogy Boris milyen lelketlen, és megpróbálja legalább saját oldalára állítani. Boris szemrehányást tesz Osvaldnak, hogy apaként nem tett érte semmit. Susoreny teljesen kiborul kilátástalan helyzetük miatt, amit csak fokoz, hogy Danka hazatérte után nyilvánvalóan el kell hagyniuk ideiglenes menedéküket. Emiatt Marry és Maros összevesznek. Végül Marry bevallja, hogy kedveli Susorenyt, és járnak. Boris (Erichként) összehívatja a családot a villába, mert fontos bejelentésre készül. A család csak találgat a mondanivalóját illetően. Boris elmondja nekik, hogy a szerződés melléklete szerint ő a birtok tulajdonosa. Tereza visszaköltözik Hanáékhoz, Hana és a két John örömmel látja. Duban Tereza házánál keresi a nőt, de csak Bakulával, a nyomozóval fut össze.

2017.06.23., Péntek 15:55 - 73. rész

A Zavodsky családot letaglózza a hír, hogy vissza kell adniuk a birtokot a jogos örökösnek. Igaz, Albert egy darabig még bizakodik, hogy megmaradhat a tenyészet, de Boris hamar eloszlatja az illúzióit. Susoreny visszacsalja Adelát azzal a szándékkal, hogy közölje vele, el akar válni és hogy segítsen visszaszerezni a lakásukat, különben a rendőrséghez fordul. Osvald abban reménykedik, hogy ő is helyet kap Boris tervében, ám a fia egyértelműen kijelenti, hogy nem tart igényt a munkájára. Bakula segítségével Duban felkeresi Terezát, hogy elárulja neki, hogy gyermekkorában örökbefogadták. Hanának szöget üt a fejébe, hogy vajon Boris miért nem vette észre rajta a hasonlóságot Margaretával.