Kiszállással fenyegetőzik a Halálos iramban sztárja

ˆhirdetés

Michelle Rodriguez több szerepre vágyik

 

 

Berágott Michelle Rodriguez a Halálos iramban sorozat alkotóira. Az Instagramon üzent, hogy ha nem kapnak nagyobb szerepet a nők a sorozatban, ő bizony kiszáll.

 

Tény, hogy a Halálos iramban mindig is macsó széria volt, és jelenleg is sokkal nagyobb szerep jut a férfiaknak – Vin Dieselnek, Dwayne Johnsonnak és Jason Stathamnek –, mint a nőknek. Bár a legutóbbi részben Charlize Theron volt a főgonosz, Rodrigueznek és Elsa Patakynak jóval kevesebb lapot osztottak, az Oscar-díjas Helen Mirren pedig csak a poén kedvéért bukkant fel egy kis időre.

Az igazsághoz az is hozzá tartozik azonban, hogy Rodriguez hálás lehet az alkotóknak, hiszen a karaktere meghalt egy korábbi epizódban, de a rajongók kedvéért föltámasztották.

A sorozatot gyártó Universal nem reagált a színésznő bejegyzésére.

 

Jelenleg két Halálos iramban epizód van előkészületben. Azt nem tudni, hogy a tizedik résznél megállnak-e, hiszen a széria eddig összesen 5,13 milliárd dollárnyi bevételt hozott, ezért nem túlzás aranybányának nevezni.

 

Legközelebb 2019 tavaszán találkozhatunk Dommal és barátaival, és remélhetőleg a Rodriguez által alakított Letty is köztük lesz.

 

(Fast & Furious 9 – bemutató: 2019. április)