hirdetés

Jön a Konyhafőnök VIP második évada

Az előző szériából ketten is lehetőséget kapnak a visszatérésre

 

A Konyhafőnök VIP tavaszi sikere után nem volt kérdés, hogy a gasztro reality sztár verziójából újabb évad érkezzen az RTL Klubra.

 

Az ősszel képernyőre kerülő új adásokban két ismerős arc is feltűnhet, ugyanis a nézők most lehetőséget kapnak arra, hogy visszaszavazzanak két sztárt az előző szériából.

Tavasszal 26 híresség küzdött meg egymással az ország legnézettebb gasztro realityjének sztár verziójában, A Konyhafőnök VIP-ben, hogy megszerezhessék a 10 millió forintos fődíjat és a Konyhafőnök címet, amit végül Gáspár Bea vihetett haza. A műsor kiemelkedő sikere egyértelművé tette a második évad elkészítését is, így hamarosan ismét sztárok mérhetik össze főzőtudományukat. Az új versenyzőkön kívül az előző széria elődöntősei közül négyen most újra lehetőséget kapnak arra, hogy visszatérhessenek a konyhapultba.

Horváth Éva, Dombóvári Vanda, Angyal András és Czutor Zoli legalább három versenynapon is ügyesen vették az akadályokat, de az erős mezőnyben végül mégis alulmaradtak. Most viszont csak a nézők kezében van a sorsuk! Ketten ugyanis visszatérhetnek és kapnak még egy lehetőséget, hogy bizonyíthassanak a konyhapult mögött!

Szavazni itt lehet:

Szavazz, ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP első évadából