hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1085-1089. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1085-1089. rész tartalma

 

 

2017.08.14., Hétfő 19:30 - 1085. rész

Zoé reggel hiába próbálja meg megbeszélni a dolgokat Gáborral, majd a testvére arra kényszeríti őt, hogy elkísérje őt egy menő underground hangstúdióba. Zoé döbbenetére a fiú nagy szájának köszönhetően ő és Totó egy kellemetlen helyzetbe kerülnek. Két utcagyerek körbeveszi az autót, amiben ülnek és kicsalják Totóból a fiú vadonatúj cipőjét. Zoé mobilon segítséget kér Gábortól, aki először erről nem akar tudomást venni, ám a végén mégis kiszabadítja Zoét és Totót a nehéz helyzetükből.

Milán reggel elhatározta, hogy le fogja beszélni Kírát arról, hogy hozzámenjen Bécyhez, ezért kilopódzik a lakóhajóról. Ám Kíra kedvéért Milán nem használja ki az alkalmat arra, hogy beszámoljon a szerelmes éjszakájukról Kírával Bécynek. Ezután Milán mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét, de semmi sem segít és végül Bécy elé áll és elárulja, hogy lefeküdt Kírával. Azonban Bécy Milán egy szavát sem hiszi el és kineveti a fiút. Leforrázva és tanácstalanul Milán visszatér a lakóhajóra.

Reggel Tamás és Lali összevesznek, és Lalinak Tamás miatt újra ki kell takarítani a lakást. Tamás és Paula a nap folyamán egy kis apróság miatt összevesznek, ám mindketten tagadják, hogy ők lennének a hibásak a vita kialakulásáért. Végül rájönnek, hogy honnan fúj a szél: Lali bosszúból kijátssza egymás ellen Tamást és Paulát, hogy így növelje a vitalistájukat. Tamás és Paula összetartanak és megfizetnek ezért Lalinak!

2017.08.15., Kedd 19:30 - 1086. rész

Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízi mentő tanfolyama a Balatonon. Hiába próbálják lebeszélni a többiek, Lali tántoríthatatlan. Niki elkíséri a tanfolyamra, ahol az első feladatnál az úszás szintfelmérőnél megbukik, és kivágják. Lali azonban nem akar hazamenni, és ráveszi Nikit, hogy maradjanak a Balcsin pár napot. Mivel egy fillér sincs náluk, beállnak dolgozni. Lali lángossütő karrierje hamar kudarcba fullad, és amikor bánatában Niki munkahelyén megdézsmálja a koktélokat, a lányt is kirúgják fizetés nélkül.

Karola boldog Szilárddal, és amikor reggel a fürdőszobában rövid flörtre kerül sor közte és András között, nem is tulajdonít különösebb jelentőséget a dolognak. Ám amikor később András feltűnik a munkahelyén, és kikezd a lánnyal, Karola elveszti a fejét. Természetéhez híven megcsalja Szilárdot, bár ezt rögtön meg is bánja. Jóvá akarja tenni a hibáját, ezért úgy dönt, bevallja Szilárdnak, hogy félrelépett. Hiszen ki érthetné meg jobban a hülyeségeit, ha nem Szilárd?

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben, és a szomszéd Daniellának menőzik, hogy lefektesse. Roland a fejébe veszi, hogy elcsaklizza a lányt. Sikerrel is jár. Amikor szex után kikíséri a lányt az ajtó elé, összefutnak annak barátjával, Balázzsal. Balázs csúnyán összeveri Rolandot, aki mint egy kivert kutya vánszorog vissza az albérletbe. Roland viaskodik magával: a felszínes élete hirtelen vacaknak és értelmetlennek tűnik, és inni kezd, hogy jobban érezze magát. Végül Szilvit is ráveszik, hogy igyon velük. Mindhárman lerészegednek és buliznak.

2017.08.16., Szerda 19:30 - 1087. rész

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől. Mikor a két fiú összekap a műhelyben, Zoé „elmenekül” egy rollerrel, ők pedig követik. Nagyon jól érzik magukat rollerezés közben, Joe is lelazul kicsit. Egy kocsmában zárják a jól sikerült napot. De mikor Joe lelép, Zoé és Gábor biliárdozás közben kicsit közelebb kerülnek egymáshoz. Gábor rájön, hogy nem működik a terve, hogy kiverje a lányt a fejéből. Épp ellenkezőleg! Most még jobban bejön neki.

Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek, és azt mondja a férfinak, legyen őszinte Danival, és mondja meg neki az igazat. De András nem ért egyet vele, és így aztán Evelin egy közös ebédnél robbantja a bombát. Dani lazán veszi a hírt. András bocsánatot kér, amiért nem volt őszinte vele. Később András megfenyegeti Evelint, nehogy közéjük álljon.

Reggel Lalira és Nikire rá akarják hívni a zsarukat, amikor lebuknak, hogy beszöktek a kempingbe. Végül Lali egy csellel megszökteti magukat. A páros nem tud feljutni Pestre, mert egy fillérjük sincs, ezért Lali a strandon magánakcióba kezd és egy zenés produkcióval akar pénzt kalapozni maguknak. Lali nem jár sikerrel és meg is dobálják. De amikor később Julcsi, egy szexi lány rá akarja venni Lalit, hogy randizzon egy ismerősével, akár még fizet is érte, felcsillan a remény. Lali elkenődik, amikor kiderül, hogy egy 12 éves kislány bébiszitterének fogadták.

2017.08.17., Csütörtök 19:30 - 1088. rész

Roland és Andor bulizásból jövet otthon találják Szilvit, amikor Bécy megbízza őket egy feladattal: mivel ma szeretne egy napot zavartalanul eltölteni Kírával, vigyázniuk kell a kutyájára, Rockyra. Roland kénytelen-kelletlen beleegyezik, Szilvi pedig megsajnálja a kutyát, majd végül folytatják a bulizást Rockyval. Amikor azonban egy rövid időre egyedül hagyják Rockyt, a vodka hirtelen eltűnik és mivel Rocky teljesen felpörög, a három fiatal attól fél, hogy a kutya itta meg. Pánikba esnek és elviszik Rockyt az állatorvoshoz.

Dani reggel elmeséli az apjának részletesen, hogy Gréti kedvéért feladta azt az álmát, hogy kivándoroljon Hawaii-ra. András szerint ez nagy hiba volt. Később összeszólalkozik Evelinnel, akit ugyancsak okol, hogy itt tartja Pesten Danit. Evelin teljesen ledöbben, amikor András azt állítja, hogy ő nincs jó hatással Danira, és hadat üzen a lánynak. András minden tőle telhetőt megtesz, hogy rávegye a fiát, ne adja fel az álmát, Dani azonban leállítja. Amikor aztán András felszed egy lányt, Dani kiakad, hogy miért kell az apjának folyton fiatal lányokat hajkurásznia. Evelin pedig összeveszik Andrással a klub előtt.

Tamás idegeire megy Paula veszekedési listája, ami folyamatosan strigulákkal bővül, és ezért komolyan aggódik a kapcsolatuk miatt. Majd eszébe jut valami, amit mentő ötletnek gondol: a párterápia! Csak nagy erőfeszítések árán tudja Paulát meggyőzni arról, hogy ennek közösen alávessék magukat. A terápián egy csomó Tamásban lakozó rejtett agresszióra derül fény, ami megijeszti őt, és elviharzik a terápiáról. Egyre jobban belelovalja magát abba az elképzelésbe, hogy a kapcsolatuk bukásra van ítélve.

2017.08.18., Péntek 19:30 - 1089. rész

Gábor egy vidám napot tölt el kettesben Zoéval, mindenesetre annak a ténynek a tudatában, hogy Zoé ezzel csak a bátyját akarja provokálni. Mikor Gábor eljátssza a lány megmentőjét a bajban, és közben megszellőzteti, hogy ő átlátta a kis játszmáját, Zoénak lelkiismeret-furdalása lesz. Gábor azonban azt is tisztázza, hogy őt ez nem érdekli, mert annyira jól érzi magát Zoéval. Zoéra nagy hatással van ez a viselkedés, ami rögtön más fényben tünteti fel Gábort. Úgy látszik, több is rejtőzik a macsó álarc mögött. Mikor a nap végén az ágyban kötnek ki, Gábor már teljesülni látja az álmát.

Szilárd egy rövid utazással lepi meg Karolát, aki örömmel fogadja az ötletet. Karola azonnal egy utolsó képmutató disznónak érzi magát. Mikor Szilárddal útnak indulnak, Karola bevallja a félrelépését. Szilárd meglepően lazán reagál rá, Karola már abban reménykedik, hogy ezzel a dolog el is lett intézve, ám mikor Szilárd megtudja Evelintől, hogy Karola pont Andrással bújt az ágyba, teljesen elveszti az fejét. Daninak épp hogy sikerül megakadályozni, hogy Szilárd és András összeverekedjenek.

Milán bátorkodik még egy utolsó próbát tenni Kíránál, eleinte még úgy is tűnik, mintha sikerrel járt volna. Bécy megzavarja őket, mikor szikrázik köztük a levegő, Kíra attól való félelmében, hogy elrontja a dolgot Bécyvel, csúnyán megalázza Milánt, aki ezt provokálásnak veszi. Milán felkeresi Kírát a hotelben, és kertelés nélkül elmondja neki a véleményét. Kíra mélységesen megbántódik, és lekever egy pofont Milánnak, amitől Milánban megerősödik a gondolat: úgy látszik, fején találta a szöget. Kíra nem Bécyt szereti, hanem őt!