hirdetés

A múlt árnyékában 119-123. rész tartalma

A múlt árnyékában 119-123. rész tartalma

 

 

2017.08.28., Hétfő 16:00 - 119. rész

Danka megerősíti Biankának, hogy valóban az apjától vár gyereket. Eközben Karol égre-földre keresi a lányát és Simonánál fenyegetőzik. Amikor rájön, hogy Bianka megtudta az igazságot, elviharzik Dankához. Adela közli Marry-vel, hogy nem fog belemenni a válásba és ő sohasem lesz Susoreny felesége. Marry ezt rögtön közli Jozkóval, akinek Adela már épp az ellenkezőjét adja elő. A forgatás során kiderül, hogy a főszereplő színésznő, Miriam nem tud lovagolni. A rendező végül úgy dönt, - Adam bánatára hogy Hanát kéri fel Miriam dublőrének.

2017.08.29., Kedd 16:05 - 120. rész

Hana elvállalja, hogy Miriam dublőre lesz, de Miriam teljesen kiborul, amikor ezt megtudja. Azzal fenyegetőzik, hogy kilép a produkcióból, ha nem választhat magának dublőrt. Danka négyszemközt beszél Karollal, és bár a férfi megpróbálja rávenni, hogy legyenek újra együtt, Danka nem hiszi el az ígéreteit. Karol ezután felhívja Duban-t, hogy aláírja a válási keresetet. Duban a jó hírt szóban közli Simonával. Danka kislánya most rúg először, így az egész család együtt örül. Marry fel akarja adni a harcot Susoért, de Zuzka tanácsára mégis a női praktikákhoz fordul. Meglátogatja Susot a munkahelyén, és elcsábítja egy fürdőzésre. Adelával is mézes-mázasan viselkedik, ám Suso csak azt furcsállja, hogy miért lett Mary hirtelen romantikus. Adam és Hana összevesznek a dublőrködés miatt, és Hana szerint Adam azért borult ki ennyire, mert ő feladta a saját karrierjét a szerelemért, és most ugyanezt várja el Hanától. Adam visszavágásként felhívja Rasto-t, hogy nincs-e számára munkája. Kiderül, hogy Rasto olyan nyugodt életre vágyik, mint amilyen Adamnak van...

2017.08.30., Szerda 15:55 - 121. rész

Susoreny és Marry légyottjának elég csúfos vége szakad, amikor Susot megcsípi valami és kiderül, hogy allergiás szinte mindenre. Gyorsan vissza kell sietniük az irodába, ahol Adela rögtön tudja, mi a teendő. Nagy John képtelen megjegyezni a szövegét és dadogva elmondani a kamera előtt, így eléggé hátráltatja a forgatást és 25-ször kell felvenni a jelenetüket. Miriam nem nyugszik bele, hogy Hana lesz a dublőre, ezért behálózza Adamot, hogy tanítsa meg lovagolni. Duban és Simona eltöltenek egy kellemes délutánt egy hotelben, titokban. Osvald csirkét ebédel kutyájával, Dorkával, amikor hirtelen a kutya összeesik és látszik, hogy szenved. Hana segítségével elrohannak az állatorvosi rendelőbe, ahol éppen Tereza segédkezik Imronak. Végül sikerül megmenteni a kutyust, de amikor Osvald hálálkodni akar, akkor Tereza ezt már nem bírja és kirohan a rendelőből.

2017.08.31., Csütörtök 15:45 - 122. rész

Osvaldot nagyon megrázza, hogy Dorka súlyos állapotba került, és az eset régi emlékeket ébreszt fel benne. Imrich, Hana és Albert is rácsodálkozik, hogy az öreg ilyen érzésekre is képes. Miriam kétszínű játékba kezd Hanával, akit mindenáron meg akar fúrni a rendezőnél és akinek a helyzetét tovább rontja, hogy nem bír Melenasszal. Hana kiborul emiatt, és Adammal is összevesznek. Marry alaposan kifaggatja Susót a betegségeiről, és meglepő választ kap. Osvald továbbra sem árulja el Hanának, hogy milyen bajt érez, de egyre több emlék bukkan elő a múltjából. A rendezőnek újabb probléma szakad a nyakába, mert felbukkan valaki, akire nem számított...

2017.09.01., Péntek 16:00 - 123. rész

Adam számon kéri Hanát, hogy hol tartózkodott az éjjel és azzal gyanúsítja, hogy összeszűrte a levet a rendezővel. Marry egy jó, poszonyi állásról értesül Dankától és az a terve, hogy odaküldi Adelát, aminek persze Adela nem túlzottan örül. Osvald látogatást tesz Albertéknál, hogy kifizesse a kutyája műtétjét, azonban Tereza nem fogadja el a pénzt és elzavarja. A forgatás során kiderül, hogy Miriam és Melenas nem jönnek jól ki egymással, ezért a rendező úgy dönt, hogy lecseréli a lovat. Mivel Mario egyelőre nem talál másikat, végül Kometát fogják be. Miriam bánatában elvonul a klubszobába és Adam vállán sírja ki magát, majd amikor Tereza belép elég félreérthető helyzetben találja őket.