hirdetés

Bosszú vagy szerelem 1-3. rész tartalma

Bosszú vagy szerelem 1-3. rész tartalma

 

 

2017.10.04., Szerda 16:50 - 1. rész

Cesur Alemdaroğlu alig, hogy visszatér Korludağ-ba, az Isztambul melletti kisvárosba, egy nőt vesz észre, aki képtelen fékezni annak megvadult lovát. Cesur azonnal a segítségére siet. A férfi hamar megtudja, hogy az általa megmentett gyönyörű hölgy nem más, mint Tahsin Korludağ lánya, Sühan Korludağ. Cesur pedig úgy érzi, végre méltó bosszút állhat a nagy hatalmú férfin az édesapja haláláért. Így hát a legérzékenyebb pontján fogja eltalálni ellenségét...

2017.10.05., Csütörtök 16:50 - 2. rész

Sühant egyszerre vonzza és taszítja megmentője provokatív stílusa. Cesur természetesen tudja ezt, és mindent meg is tesz azért, hogy felkavarja az állóvizet a városban. A Korludağ családtól vásárolt földön próbálja felépíteni a saját birodalmát, hogy bebizonyítsa, ő nem fél Tahsin Korludağtól. Szövetségesre is talál, Mihriban Aydınbaş személyében, akinek fia Sühan barátja. Tahsin Korludağot azonban a családjában sem szívleli mindenki. Fia kapzsi felesége, Cahide is szervezkedik a háta mögött.

2017.10.06., Péntek 16:50 - 3. rész

Cahide bejelenti a férjének, Korhannak, majd a Korludağ család többi tagjának is, hogy várandós. Tahsin születésnapi összejövetelét megzavarja Cesur. Mindenkivel közli, hogy nem hajlandó elköltözni az általa már egyszer megvásárolt birtokról, hiába próbálják őt eltávolítani a városból. Bülent közben megkéri Sühan kezét.