hirdetés

A múlt árnyékában 144-148. rész tartalma

A múlt árnyékában 144-148. rész tartalma

 

 

2017.10.02., Hétfő 16:00 - 144. rész

Marry nem akarja elfogadni volt szerelme, Lukas közeledését és elküldi. Adam és Hana újra egymásra találnak, azonban boldogságuk nem felhőtlen Rasto állapota miatt. Adela és Suso megbeszélik a vagyonmegosztás részleteit és közben Suso arra a következtetésre jut, hogy talán Miskónak jobb lenne az anyjával élni. Simona próbálkozása ellenére Filip nagyon szenved, amiért Viki szakított vele. Judita és Boris az utolsó lépéseket készülnek megtenni aljas tervük véghezvitelében. Lukas másnap újra meglátogatja Marry-t és végül nem tudnak ellenállni egymásnak. Miközben Adam és Hana a kórházban aggódva nézik Rastót, a férfi váratlanul magához tér.

2017.10.03., Kedd 16:05 - 145. rész

Karol nem érti, hogy Osvald miért megy bele a szerződés aláírásába, ezért kérdőre vonja. Osvald úgy sejti, hogy egy harmadik szereplő áll az egész hátterében, ezért új tervet eszelt ki. Az orvos közli Rastóval, hogy néhány hónap pihenés után valószínűleg teljesen fel fog épülni és hogy egy gyönyörű hölgy látogatta őt rendszeresen, amíg altatásban volt. Karol megpróbálja lebeszélni Simonát az üzletről, de a volt felesége hajthatatlan. Filip kétségbeesésében nem tudja, mit tegyen, ezért Adamhoz fordul tanácsért Vikivel kapcsolatban. Susoreny végre túl van a váláson és ezt örömmel szeretné elújságolni Marry-nek is, azonban éppen rosszkor érkezik.

2017.10.04., Szerda 16:05 - 146. rész

Osvald nem akarja aláírni a szerződést, mert hiányzik a földterületek kataszteri alaprajza a mellékletből. Judita bevallja Simonának, hogy tud ő és Dubán kapcsolatáról, de biztosítja őt, hogy ez nem befolyásolja az üzlet létrejöttében. Dubán másnap elintézi, hogy benne legyen az alaprajz, így végül Osvald is aláír. Kicsi John egy tetoválással akar Erikának szeremet vallani. Susoreny elújságolja Marrynek, hogy elvált, viszont rajtakapja őket Lukással. Így aztán Milan veszi gondozásba Susot, és három nővérkének mutatja be, hogy csajozhasson. Suso viszont elmenekül a helyszínről, mert neki csak Marry kell. Marryt bántja, hogy Suso miatta vált el, ezt el is mondja Lukásnak, aki győzködi Maryt arról, hogy Susonak így a jó, és ők ketten amúgy is jobb párt alkotnak. Imrichet meglátogatja egy férfi, aki nem tud mit kezdeni a szülei lovával. A szülők már öregek, és nem akarnak megválni a lovuktól, ha nem tudják, hogy kihez kerül. Tereza befogadja a lovat - mint első klienst a lovak számára alapított idősek otthonába. Filip megszökik Pozsonyba Vikihez, csak Bianka tud róla. A fiatalok tisztázzák a félreértést, ami abból adódott, hogy Viki telefonját visszavette Béla. Filip hamar hazamegy, mert nem akar otthon lebukni.

2017.10.05., Csütörtök 15:50 - 147. rész

Viki meglátogatja Filipet, és a fiatalok azon töprengenek, hogy tudnának több időt tölteni együtt. Filip az anyja elé állít az ötletével, hogy szeretne nyár végéig diákmunkát Pozsonyban. Simona átlát a szitán, és nem engedi el a fiút. Osvald aláírja a szerződést, így látszólag mindenki boldog. Karol nem érti, hogy miért írta alá, de Osvald terveiben az szerepel, hogy ezzel fogja előcsalogatni azt, aki valójában a dolgok hátterében áll. Az ünnepi ebéd után Simona meg akarja mutatni a terveket Juditának, viszont mikor megtudja, hogy már egy hét múlva kezdenék az építkezést, ellenségessé válik. Boris kérte meg Juditát, hogy húzza az időt, viszont Dubán sincs beavatva abba, hogy miért. Susoreny felkeresi Imrichet, mert fél, hogy Fargóval történt valami. Úgy tűnik, inkább Susorenynek van baja, mert Marry hamar lecserélte. Imro próbálja vigasztalni őt, de nem sikerül. Később elmondja Marrynek, hogy Susorenyt bántja az ügy, és még mindig szereti a lányt. Mary viszont már kirándulást tervezget Lukással. Rasto megkéri Adamot, hogy amíg felépül, vezesse helyette a cégét.

2017.10.06., Péntek 16:05 - 148. rész

Lukas véletlenül mindenről kitálal Imronak, aki teljesen felháborodik. Később kérdőre vonja Marryt is, de ő sem tudja megnyugtatni. Kétségbeesésében átmegy Albertékhez, ahol végül arra a következtetésre jutnak, hogy Imro túl nagy jelentőséget tulajdonít a tíz évvel ezelőtt történteknek. Mind a három lányát becsülettel nevelte fel és a mostani helyzetén csak egy barátnő tudna enyhíteni. Simona miután kérdőre vonta Filipet a pozsonyi út miatt, kieszel egy tervet, amihez szüksége lesz Viki apjának a segítségére is. Át is megy Hanához, hogy elkérje a rendező telefonszámát. Kicsi és Nagy John már a premier utáni időkre készülnek. Kitalálják, hogy valahogy kezelni kell a rajongó lányok tömegét, így autogram kártyákat akarnak készíteni. Fel is kérik Lenkát, hogy készítsen róluk pár profi képet. Filip elhatározza, hogy húga úszógumijával megtanul úszni. Nem bizonyul jó ötletnek, és a tóban vergődő fiúra az apja talál rá...