hirdetés

Bosszú vagy szerelem 1. rész hosszabb tartalma

A Bosszú vagy szerelem 1. részének hosszabb tartalma

 

Cesur Alemdaroglu (Kivanc Tatlitug) érkezik gyönyörű tájakon egy Jeeppel, erdők és a tenger látványa tárul elé a sziklás partról, amikor meglátja, hogy Sühan (Tuba Büyüküstün) a megvadult lovával küzd. Utánuk száguld az autóval, mert látja, Sühan nem tudja megzabolázni a lovat, amely a szakadék felé száguld. Belezuhanna a sziklás tengerbe, ha Cesur az életét kockáztatva, az autóval elévág a lónak és megakadályozza, hogy Sühan belezuhanjon a vízbe. Majd a férfi átugrik a kocsiból a lóra és megmenti a lányt, míg az autó egy fának hajt és összetörik. Közben látjuk, hogy egy nő figyeli őket a távcsövén keresztül.

 

A férfi alul, a nő ruhája kicsit szakadozva és első pillanatra látszik, hogy van köztük valami. Sühan nem tud járni, Cesur a karjában fogva viszi a birtokról érkező segítőknek.

Sühan nem érti, hogy mi történt a lóval, hiszen mindig is olyan szelíd volt. Cesur megjegyzi, hogy máskor lovagoljon óvatosabban, „nem lehetek mindig magával”.

Cesurt meghívják a farmra, de nem fogadja el a meghívást. Ekkor tudatosul benne, hogy Sühan is egy Korludag.

- Küldök egy szerelőt az autóért – mondja a lány.

- Nem kell, Tahsin Korludag lánya – Cesurból süt a gyűlölet, amikor megtudja, kinek a lányáról van szó. Ami természetesen feltűnik Sühannak is.

- Nem mentett volna meg, ha tudja, hogy Tahsin Korludag lánya vagyok. Milyen meglepő, apa újabb ellensége – mondta Sühan a farmról érkező Salihnak, a birtok intézőjének.

Cesur megtalálja, mitől vadult meg a ló, a nyereg alatt szöges kerítés egy darabját találja, és miközben nyugtatja a lovat, tőle kérdezi: te tudod, ki akart titeket bántani?

Amikor Sühan visszatér a birtokra, Cahide, a sógornője fut érte látszólag aggódva, de ő volt az, aki figyelte a lányt távcsővel, miközben küzdött a megvadult lóval. „Meghalhattál volna, a gondolata is kikészít” – mondja, de a következő pillanatban már látjuk: Cahide láthatóan ideges, hogy Sühan életben maradt.

Közben Korhan, Sühan bátyja, az apjukat várja a reptéren. Tahsin Korludag tárgyalásokból érkezik haza, nem igazán válaszol a kérdésekre. A magángépből egy nő is kiszáll, Korhan a visszapillantóból veszi észre Adalet asszonyt, látszik, hogy nagyon nem örül neki, Tahsin a Korludag család fejeként ráparancsol: előre nézzen és induljanak már.

Cahide jól letolja a lovászfiút, ezzel is próbál minden gyanú felettivé válni. Sühan eközben a szobájában ül a köntösében, a bokáját vödörnyi jégben hűti és álmodozik, nem tudja kiverni a fejéből Cesurt. Közben Sirin a barátnője, aki egyben a szolgálónője is, nem hagyja békén és folyamatosan azzal húzza Sühant, meséljen arról a férfiról, aki megmentette.

Tahsin első útja a gyárba viszi, az úton beszélget a fiával és kiderül, a legfőbb vágya, hogy unokája szülessen már, vagyis azt kérdi, Cahide terhes-e már. De mivel még nem, jól leoltja a fiát. Cahide titokban valakivel telefonál, mi lappanghat itt a háttérben?

Sirin szerelmi regényt írna az esetről, a hős szerelmes férfiról. Szerinte minden szerelmes történet így kezdődik, a férfi megmenti a nőt, aki a testét ajánlja cserébe. Sirin tesz egy nem túl szép megjegyzést Bulentről, Sühan szerelméről, vagyis hamar kiderül, hogy nem ideális a lány kapcsolata a férfival, lesz itt esélye Cesurnak. Majd arra kapacitálja, szakítsanak. „Megismerted a hősödet, dobd ki azt a Bulentet”, mondja. Sirin szerint Bulent csak Sühan apjának pénzét akarja, de annyira túlzásba viszi a lány Bulent szapulását, hogy Sühan elzavarja a barátnőjét, kicsit megalázza Sirint és elküldi, inkább segítsen az anyjának és ne itt „hablatyoljon”.

Tahsin a gyárban hallgatja Bulent beszámolóját, de láthatóan idegesen fogadja az amúgy remekül hangzó eredményeket. Korhan, hogy felvidítsa az apját, elárulja, eladta jó áron az apa által eddig mindig értéktelennek mondott területet. Tahsin Korludag teljesen kikészül a hírre, nagy tervei voltak azzal a területtel, hotelt akart építtetni rá.

Korhan teljesen maga alá kerül, hogy már megint nem tudott olyat tenni, ami megfelelne az apjának, Bulenttel együtt elhajtanak az új tulajdonoshoz, aki nem más természetesen, mint Cesur. Cesur meg úgy elhajtja őket, hogy rossz nézni.

Kiderül a számunkra, Cesur azért érkezik a kisvárosba, hogy bosszút álljon az apjáért és visszavegyen mindent, ami őt illeti, ugyanis Tahsin Korludag tette tönkre az apját. Az első lépése volt az, hogy megszerezte, az állítólag értéktelennek tartott területet, de egyáltalán nem csodálkozunk, hogy Tahsinnak nagy tervei vannak/voltak a hellyel, mert szerintünk is gyönyörű a táj. De Cesur nem akar majd itt megállni, mindent meg akar szerezni, ami Tahsin Korludag tulajdona. Csak, ne lenne ott Sühan, érezni, hogy nem hagyja nyugodni a nőnek még a gondolata se.

Cahide bevallja, hogy terhes, Korhan elképesztően boldog, hiszen örökös érkezik a Korludag családba, de Cahide láthatóan mismásol, még majd csak a következő napokban készül orvoshoz menni, addig meg is kéri Korhant, hogy ne beszéljenek róla senkinek.

Sühan természetesen kibékül Sirinnel, elnézést kér a viselkedéséért. Tahsin nem vesz részt a családi vacsorán, megsértve ezzel Cahidét, készül Adalet asszonyhoz, aki már várja, de előtte megáll az eladott birtoknál és jól megnézi magának Cesurt. Ki akarja deríteni, ki ez a férfi. Sühan nem tudja elfelejteni Cesurt és eszébe jut újra, milyen megvető hangsúllyal ejtette ki a férfi a Korludag nevet.