hirdetés

Bosszú vagy szerelem 6. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 6. részének hosszabb tartalma

 

 

Sühan és Bülent együtt vacsoráznak egy étteremben, hogy megbeszéljék a közöttük kialakult helyzetet. Cesur sem marad otthon és bemegy a városba megkeresni őket, meg is zavarja a közös beszélgetést. Bülent megjegyzi Sühannak, Cesur direkt jött ide, hogy idegesítse, ráadásul úgy ült le egy másik asztalhoz, hogy lássa Sühant. Bülent szerint Cesur egyre inkább beférkőzik a Korludag családhoz. Bülent szerint még Tahsinnal közös üzlete is lesz Cesurnak, majd megkérdezi Sühantól, valójában ki ez az ember? Aztán inkább idő előtt elmennek az étteremből.

 

Mihriban asszony visszahozta a menyasszonyi ruhát és Adalet asszony háza előtt felgyújtja. Majd egy újságcikket hagy az autón, Gyilkosság a Korludag erdőben címmel. Tahsin megnyugtatja Adalet asszonyt, ne aggódjon, ha tudna valamit, akkor nem várt volna ennyit, ez csak üres kapálózás.

„Nem tudsz aludni, amíg nem látsz?” – kérdezi Cesur Sühant, a lány kertben üldögélve várja a férfit a holdat nézve. A lány megkérdezi, hogy ki ő valójában, miért itt akart földet venni. Cesur azt mondja, Amerikában élt és mikor hazatért, akkor olyan földet keresett, mint amilyen ott is volt, Banu ezt találta. „Van benned valami, ami zavar. Nyugtalanná teszel” – mondja Sühan. „Akkor sem kedvelnél meg, ha lehoznék neked egy csillagot. Ezt akarod mondani? Rendben, te tudod.” – válaszol Cesur, aki kikerüli a családját firtató kérdést.

Cahide még éjjel is a telefonján nézi Hülyát, Korhan előtt is titkolja.

Másnap reggel Sühan „lassítva” fut, Cesur meg „lassítva” lovagol és természetesen összetalálkoznak. Cesur elhívná lovagolni, de Sühan inkább továbbfut. Cesur Tahsinnak arról beszél, hogy a tőzsdén kereste a pénzét. Tahsin Korhannak megjegyzi, ettől az embertől még sokat tanulhatsz.

Korhant egyre jobban idegesíti, hogy Cahide folyamatosan a telefonján ül.

Mindenki elment a városba, Sühan Sirin autóján követi Cesurt. Rifat figyeli őket távcsővel és hívja Cesurt. „Bekapta a csalit”. Cesur a temetőbe csalja Sühant, de átverés az egész, egy ál-sírhelyet csináltatott Rifattal, mintha a családjáé lenne. Miközben meglátogatja az álsírhelyet, közben elmegy az apukája valódi sírhelye mellett. A felírat szerint, az apját Hasan Karahasanaglu-nak hívták. Rifattal megbeszéli, hogy az álneve nemesi név legyen, ráadásul még egy emlékerdő is el lett nevezve az Alemdaroglu családról. Cesur a városban találkozik Banu-val, majd üzleti tárgyalásra megy, aztán magában megjegyzi, „mára szerintem elég lesz ennyi Sühan”, és hamarosan lerázza. Sühan nem adja fel, kideríti Cesur címét, emlékezett rá, mikor a bankban Rifatot követte, hogy Cesurtól érkezett utalás. A bank vezetője pedig Sühan kérdésére kiadja az ügyfél titkot.

Mihriban asszony megfenyegeti Tahsint, hogy minden piszkos ügyét megszellőzteti. Tahsin nem tart tőle, de Adalet asszonyt hagyja ki az egészből.

Korhan hazatér, Cahide a telefont nézi megint és Hülyával beszél, Korhan félreérti az ajtón keresztül, milyen „egyetlenemről” beszél, beront a fürdőszobába, ahol kiszedi a felesége kezéből a telefont, Cahide kiugrik a kádból, de elcsúszik és bevágja a fejét. Mentővel viszik el Cahidét, aki azt kiabálja, hogy jól van, aggódik, hogy kiderül, nem is terhes.

Sühan megtalálja Cesur lakását és eszébe jut, amikor a férfi azt mondta „nekem nincs lakásom Isztambulban”. Felmegy és becsönget, Cesur nyitja ki az ajtót és lefagy a mosoly az arcáról. Banu jelenik meg egy gyerekkel, aki azt kiáltja, „apa”. Sühan lefagy, de hamar kiderül, hogy nem Cesur az apa. Banu elárulja, hogy most vált el és elnézést kért a felfordulásért, még Cesur lakását is bevették.

„Azt gondolom, hogy titkolsz valamit és fogalmam sincs mit” – mesél Sühan az érzéseiről. Cesur kifigurázza és kineveti a félreértett helyzet miatt és azért, miket gondolhatott a lány, mikor meghallotta az „apa” szót. Majd meghallják a férfi anyjának énekét, Cesur hívja Sühant, hogy bemutassa az anyukáját a nőnek. Az anyukát videó telefonon keresztül látjuk, ahogy énekel.

Cahide mindenkit kiküld a vizsgálóból, csak az orvos maradhat ott. Tahsin odakint a váróban mindenkit kioszt, Mihriban asszonytól kezdve, majd Korhant kezdi pofozgatni, hogy nem tud vigyázni Cahidére meg a gyerekre. Adalet asszony próbálja nyugtatni. Cahide az orvosnak bevallja, hogy nem terhes, de ha segít neki, akkor gazdaggá teszi.

 

További Bosszú vagy szerelem tartalmak