hirdetés

Hope Klinika 5. évad, 6-10. rész tartalma

Hope Klinika 5. évad, 6-10. rész tartalma

 

 

2017.10.16., Hétfő 14:30 - 5. évad, 6. rész

Alex lakásában megszólal a riasztó, nem tudja mi történhetett. Alex és Maggie kikéri Charlie véleményét egy beteg kezelésével kapcsolatban. Alex édesanyját gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálják, Alex nehezen viseli a hírt…

2017.10.17., Kedd 14:30 - 5. évad, 7. rész

Alex és Maggie közösen állnak szembe egy határozott ügyvéddel, miután komplikációk lépnek fel egy műtétet követően a betegüknél. Egy kocsi belerohan a klinika felhajtóján a volt sürgősségi bejárathoz; Zach utolsó napja a Hope Klinikában, de Dawn szerinte, lehet, hogy nem kell elmennie..

2017.10.18., Szerda 14:30 - 5. évad, 8. rész

Charlie és Manny vitatkoznak, miközben két beteget ápolnak, akiknek viszonyuk van egymással. Maggie és Dawn különböző módon közelítik meg a gyógyítást, ami megmutatkozik, amikor egy apát kell ellátniuk ninja csillag sérülés miatt, miközben aggódó fia is vele van. Dawnnak még azzal is foglalkoznia kell, hogy miként tudna újra vezető sebész lenni; Maggie értékeli a rezidenseket.

2017.10.19., Csütörtök 14:30 - 5. évad, 9. rész

Amikor egy ismeretlen férfi érkezik a kórházba, akit elütött a metró, gyorsan kell cselekedni, hogy megmentség az életét, mert nagyon rossz állapotban van. De hamarosan drámai fordulat következik be, amikor Charlie felismeri, hogy ő a „Nagy” Randall Crane. Maggie úgy dönt, hogy maga mögött hagyja a múltat, de ez lehetetlennek bizonyul, amikor Sydney Katz visszatér a városba. Alex elviszi az édesanyját a családi farmra..

2017.10.20., Péntek 14:30 - 5. évad, 10. rész

Miközben Alex édesanyja búcsúztatását szervezi, egy fiatal vesebeteg pácienst is kezel, akinek a megmentője a testvére lehet, aki odaadná az egyik veséjét. De amikor a lánynál szívproblémákat találnak, a beteg testvér lesz a megmentő. Közben Maggie és Sydney újra felfedezik és felélesztik a kapcsolatukat, miközben egy érdekes, fiatal párt kezelnek.