hirdetés

Bosszú vagy szerelem 14-17. rész tartalma

Bosszú vagy szerelem 14-17. rész tartalma

 

 

2017.10.24., Kedd 16:50 - 14. rész

Adalet beszél Tahsinnal. Elmondja a neki, hogy tart Cesur kíváncsiságától. Nem szeretné, hogy a férfi olyan információkat tudjon meg a gyerekkorárról, amivel később visszaélhet. Sühan Korhant faggatja az édesapjukról. Szeretné végre megtudni az igazat Tahsin múltjáról. Cahide ultrahang vizsgálatra kíséri Hülyat.

2017.10.25., Szerda 16:50 - 15. rész

Adalet nagyon hálás Tahsinnak, amiért támogatja őt most, amikor a múlt rémképei kínozzák őt. Ez a nagyon bizalmas viszony, ami Adalet és Tahsin között van, már Cesur előtt sem titok. A nyomozásnak köszönhetően egyre több mindent derít ki a nő és Korludağ múltjáról. Şirin és Kemal összeházasodnak, a lagzit azonban megzavarja egy váratlan történés.

2017.10.26., Csütörtök 16:50 - 16. rész

Cesur nagyon megkönnyebül amikor édesanyját végül sértetlenül haza viheti. Tahsin nem tudja mire vélni az esküvőn történeteket, így újra nyomoztatni kezd Hasan Karahasanoglu felesége és fia után. Korhan mindenképpen találkozni szeretne a védőnővel, aki segíti Cahide-t a terhessége alatt. Bülent egyre féltékenyebb, szeretné ha Sühan csak iránta érdeklődne.

2017.10.27., Péntek 16:50 - 17. rész

Tahsin továbbra is kizárólag Adalet előtt hajlandó megnyilni. Egyedül benne bízik. Így vele utazik el megnézni, hogy él a vér szerinti családja, akik egykor lemondtak róla. Cahide nagyon mérges, amiért Hülya elfogadja Korhan meghívását Korludağba. Nem akarja, hogy kiderüljünk a család számára, hogy ki ez a nő valójában. Illetve attól is tart, hogy látva a család gazdagságát Hülya több pénzt fog követelni tőle.